Nent er også på vej med ny serie

I takt med at drama og “reality” fusionerer, er Nent Group også på vej med en serie, der – på papiret – ligner et drama, men som sagtens kunne tænkes at ende med at blive en slags “pæn reality”.

Serien, der er på vej i produktion, “First Responders”, er nemlig Nent Groups første “original medical drama”, der – bevares – er en amerikansk opfindelse, hvor seerne hver uge skal opleve de kloge læger, de velmenende men stressede sygeplejesker og de mange varme hænder.

Om det så ender med en “ny case hver uge”, eller hvordan de ender med at producere denne serie, finder interesserede ud af engang i 2020, hvor der er premiere.

Der er meget koldt i Åre - og så er Nent på vej med en ny serie om lægerne og de varme hænder i området

Hvad vi ved indtil videre er at der er tale om en 10 episoders serie, “First Responders”, der er produceret af SF Studios.

I bedste stil bliver “First Responders” optaget i “the scenic Swedish mountain village of Åre”, hvilket løfter lidt af sløret for at folk sikkert falder ned af bjergsider, og brækker ben, strander på toppen af bjerge og måske endda får hjertestop, hvorefter de mange fine medvirkende læger, kommer og redder dem, under ekstremt dramatiske forhold.

Serien, der også får den svenske titel “Åreakuten”, følger uanset det daglige liv hos politiet, på hospitalet og de lokale i de meget farlige bjerge, ved Åre.

Læs også  Kampen om de sportsinteresserede fortsætter

Der i følge de billeder vi fandt på Google også er ret flotte.

Med i serien er Göran Gillinger, Karin Bengtsson, Mårten Svedberg, Nadja Halid og endelig Tiril Wishman Eeg-Henriksen, som de navne der allerede er kendte.

Producer er Joakim Hansson, der også har stået bag “The Lawyer” for samme streamer.

Lena Koppel instruerer sammen med Richard Jarnhed.

Serien er gået i optagelse, med supplerende interiør optagelser senere.

Der er meget koldt i Åre - og så er Nent på vej med en ny serie om lægerne og de varme hænder i området

Jakob Mejlhede Andersen, Viaplay Chief Content Officer siger:

 -Our first medical drama brings a uniquely Scandinavian twist to a hugely popular genre, thanks to a compelling line-up of Swedish talents, intriguing personal stories and stunning scenery that will raise the pulse of viewers across the Nordic region. Streaming is now mainstream, and as the Nordic region’s leading streaming company, NENT Group continues to broaden our offering to reach every audience, slutter han.

Som nævnt tidligere er Nent Group på vej med 20 Originals om året, og da det er serier, der – i mange tilfælde – er oppe på 13 spisoder, vil de altså op og sende 360 episoder om året.