Fræk lillesøster til VMD

Nu hvor seerne er vilde med “Vild med Dans”, kan det vel ikke undre at TV2 nu kaster sig ud i en ny – supplerende – version af dette format.

Nyheden, der er, eller – måske – kun er baseret på “The Greatest Dancer”, kommer her i landet til at hedde “Den vildeste danser”, der lyder ret ungt.

Noget formatet efter sigende også skulle være.

Formatet, “Den vildeste danser”, er dog ikke helt parat til at ramme din skærm endnu.

TV2 på vej med nyt danseformat - optages sent i år sendes næste år - Den Vildeste Danser - DVD

Der skal nemlig først castes deltagere, ganske som formatet skal produceres.

Heldigvis går det hele i optagelse i løbet af efteråret hvorfor du med sikkerhed vil komme til at opleve “Den vildeste danser” engang i det første halve år af 2020.

Igen.

fortvivl ikke.

Efteråret bliver – som altid – fuld af underholdning på TV2.

Herunder med formater som “Vild med dans”, “Danmark har talent”, “Toppen af poppen” og “Stormester”, for nu blot at nævne et par eksempler.

Og hvis du går og har abstinenser i forhold til “X Factor”, lover TV2 ydermere at dette vender tilbage i foråret 2020, suppleret med netop “Den vildeste danser”, så du kan se på dans både efterår og igen om foråret.

Underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech, siger:

 -Danskerne har i dag masser af valgmuligheder fra både danske og internationale services hele tiden. De spilder ikke deres tid på hvad som helst. Det betyder, at det er vigtigere end nogensinde, at vi året rundt tilbyder underholdningsflagskibe af højeste kvalitet på TV2 og TV2 Play, og “Den vildeste danser” passer perfekt til den strategi. For vi kan se, at netop de store og flot producerede underholdningsformater med stærke følelser og nogle at holde med igen er det, der bliver valgt til. Både blandt de helt unge, men også hos det mere voksne publikum, slutter han.

Læs også  TV2 lover et spændende efterår
TV2 på vej med nyt danseformat - optages sent i år sendes næste år - Den Vildeste Danser - DVD

“The Greatest Dancer”, er i den forbindelse et helt nyt format, der havde premiere på BBC dette forår.

Og da det var en kæmpe succes, er formatet nu på vej hertil.

Selskabet der producerer er – ikke overraskende – BLU, der derfor leder efter “de bedste dansere i Danmark” for tiden.

Dansere som “drømmer om at vise deres talent og passion for hele Danmark”. 

Som altid kræver sådanne formater jo deres “dansekaptajner”.

Disse er i denne omgang Sonny Fredie Pedersen, Mille Gori og Silas Holst.

Thomas Richardt Strøbech, fortsætter:

 -Det er et friskt og fagligt hold af kaptajner, og jeg glæder mig til at se dem kaste sig ud i opgaven. De kommer med hver sin baggrund, men med samme kæmpe passion. De lever og ånder dans og vil gerne investere alt af dem selv i programmerne. Det bliver legesygt og topprofessionelt på samme tid, når vi skal følge dem guide og træne hver sit hold af talenter, slutter han.

I bedste stil, krydser TV2 formaterne, sådan at dem der vinder i “Den vildeste danser” kommer til at gæste optræde i “Vild med dans”, ganske som de jo vinder 100.000 kroner.

Her et klip fra BBC versionen