Ny Zulu serie på vej

Brødrene Mehdi Milad og Misam Avaz har netop startet optagelserne op på en kommende TV2 Zulu serie, der bliver en såkaldt “spændingsserie”.

Og nu hvor den bærer titlen “Grow”, kunne det let give inspiration til at gætte på hvad serien handler om.

Som det fremgår af billederne, er der masser af politi, og andet “action agtigt” med, så der er sikkert ikke meget andet at gøre end at glæde sig til 2020 hvor serien får premiere.

Trioen er allerede kendt for deres debutfilm, “Mens vi lever”, der snart bliver fulgt op af “Kollision”, der er deres anden spillefilm, der får premiere dette efterår.

To brødre på hver sin side af loven i ny TV serie der ender på Zulu i 2020 - Mehdi Milad og Misam Avaz bag projektet

Tilbage i “Grow”, følger vi den “nyuddannede børsmægler Adam”, der vil lave et “narkokartel”.

Et eller andet må han gøre rigtigt, da han hurtigt oplever “anerkendelse i narkomiljøet”.

Desværre er virkeligheden en svær en.

Politiet står – som altid – “i vejen”, ganskle som justitsministeriet, rockere, indvandrerbander og hans egen bror, også er et problem.

Specielt nu hvor Jakob ( bror ) er politibetjent, der bliver “rekrutteret til politiets antinarkotika-tjeneste, hvor han får mulighed for at gøre en forskel”.

Medproducent Mehdi Avaz forklarer at “Grow” er en serie “som Danmark ikke tidligere har oplevet”.

Han bror der skriver manus forklarer:

 -Vores ambition er, at “Grow” bliver unik i sit udtryk og får seerne til at føle sig engageret og fængslet. Igennem karaktererne Adam og Jakob vil vi skabe en følelse af splittelse i jagten på meningen med livet, starter han og bliver suppleret af Misam Avaz, der producerer.

Læs også  April går amok i serier
To brødre på hver sin side af loven i ny TV serie der ender på Zulu i 2020 - Mehdi Milad og Misam Avaz bag projektet

 -Med “Grow” forsøger vi at bringe vores nye tilgang til at lave film ind i tv-verdenen, slutter han.

De to ledende brødre, spilles i den forbindelse af Andreas og Sebastian Jessen, der ikke tidligere har spillet over for hinanden. 

Ellers kan Zulu seerne se frem til Lars Mikkelsen, Henning Jensen, Laura Drasbæk, Thomas Levin, Henrik Noël Olesen, Solbjørg Højfeldt og Susanne Storm.

Og så bliver der satset pænt hårdt på en række unge – nye – talenter, som Besir Zeciri, Ari Alexander og Simone Lykke.

Ellers er David Sakurai, Ardalan Esmaili, Johannes Lassen og Jonathan Harboe også med.

TV2 er glad for at være med inde over.

Herfra siger fiktionschef, Katrine Vogelsang.

 -Som branchens største udbyder af dansk fiktion er det vigtigt for os, at nye talenter har lyst til at udkomme på TV2s kanaler. Derfor er vi også meget stolte af, at Avaz-brødene debuterer med deres første tv-serie hos os, slutter hun.

Produktionen gik i optagelse den 5. august og det er SF Studios og Road Rocket Pictures med støtte fra Public Service Puljen, FilmFyn og Gribskov Kommune, der producerer.

Zulu der ellers er ( mest ) kendt for serier som “Langt fra Las Vegas”, “Klovn”, “Sjit Happens”, Tomgang” og senest “Minkavlerne” ser frem til at tage hul på en ny type indhold, engang næste år.

Læs også  TV2 samlede ind sammen med de mange seere