Plastikkongerne er tilbage

Er du til plastik på den ene eller den anden måde, er formatet “Plastikkongerne” tilbage på Kanal 4 i dag.

Formatet, der – lanceres som – et der indeholder “Kendisser, cocktails og kanyler”.

Vel sagtens i modsat rækkefølge, da en god del af de kendte starter med kanyler, både her og der, hvorefter de ender med at blive kendte.

Serien, der – vel sagtens kommer til at køre det meste af efteråret, giver – som altid et “eksklusivt” billede ind i en “verden af plastikoperationer og forskønnende behandlinger”, hvor “nogle af Danmarks mest succesfulde plastikkonger” tryller på deres klinikker, samt i privaten.

Der bliver ordnet bryster læber og meget andet i Plastikkongerne der har premiere i aften

Det er med andre ord blevet tid til “masser af reality og big characters”, der lige for tiden er Kanalens supplerende motto.

Altsammen noget der kan opleves i “reportageserien”, “Plastikkongerne”.

Blandt de almindelige behandlinger seerne kan se frem til at opleve er derfor “forskønnende behandlinger”, der inkluderer botox og filler, der – idag – er “the new normal”, hvorfor klinik ejerne elsker at sælge disse behandlinger.

Der er i følge pressematerialet “millioner af kroner at tjene” på de villige kunder.

Der re dog grus i maskinen, da “konkurrencen er hård”, hvorfor “klinikkerne kæmper både om kundernes opmærksomhed og om at være de absolut førende på markedet”.

Læs også  Discovery er klar med deres forår

Blandt de medvirkende er Kim Novaa, der er kendt som “Botoxkongen”. 

Hans klinik hedder Inito, hvor han håndterer omkring 50 kunder om dagen.

Han siger:

Der bliver ordnet bryster læber og meget andet i Plastikkongerne der har premiere i aften

 -Jeg glæder mig til at pille nogle af folks fordomme ned. Jeg er glad for, at programmet kommer helt tæt på, så folk kan se mennesket bag det, jeg laver. Det er ikke bare plastik – det er mennesker, vi har med at gøre. Jeg glæder mig også til at vise Danmark, at det ikke er en stereotyp slags mennesker, der får lavet de her indgreb. Skønhed er for alle, slutter han og bliver suppleret af Jesper Nygart fra AK Nygart.

Han er en større forretning med både klinikker i Aarhus og København. 

Derfor (?) er armbevægelserne også en del større.

Han siger:

 -Det er vigtigt for mig at vise, at der også findes seriøse spillere i branchen, og at det også er muligt at lave resultater, der ser naturlige ud i vores branche. Jeg glæder mig derfor mest til at se, om mine fordomme om vores konkurrenter holder stik, slutter han.

Seerne kan ydermere se frem til at møde Marc Fessel, Mustafa Bayram, Rikke Chili samt Søren Aaboe der alle har klinikker.

Programchef hos Discovery Networks Danmark Katrine Herforth, glæder sig også.

Læs også  DR fejrer 25 år med TVP format

Hun siger:

 -Vores programmer handler om menneskers hverdagsliv, drømme og passion. Med “Plastikkongerne” bliver man taget med ind i en verden, få af os rigtig kender. En verden, der både rummer “dig og mig”, men også er fuld af kendisser, cocktails og kanyler. Programmet giver os et unikt indblik i en kontroversiel branche, hvor jagten på det perfekte look altid er i højsædet, slutter hun.

Det er også muligt at se formatet på deres streamtjeneste Dplay.