Danmon på IBC2019 med Integration og Support

Hvis du ikke allerede bruger Danmon til de tunge løsninger, er det måske en relevant butik at tjekke ud.

Heldigvis noget du kan gøre på årets IBC, hvor en god del af deres afdelinger kigger forbi, blandt andet for at tale om nyt gear, installationer og hvad der ellers er relevant.

ATG Danmon Managing Director Russell Peirson-Hagger, fra UK afdelingen siger i den forbindelse:

 -We will be promoting our skills as a project management partner with proven experience in all aspects of project planning, workflow configuration, system design and implementation, testing, commissioning, documentation, training, technical support and post-installation maintenance, starter han og fortsætter.

Danmon tager på IBC2019 parat til at tale om teknik integration og support
Et af de nye produkter Danmon er friske på at tale om på IBC

 -One of our key strengths is our ability to make informed recommendations and deliver cost-effective solutions, including 4K production, hybrid SDI/IP infrastructures, IT-centric workflows and cloud-based virtualisation. We have the skills and resources necessary to handle projects of any scale, ranging from flyaway systems and OB vehicles to complete turnkey production and transmission facilities. We are also able to draw on the capabilities of partner companies within the Danmon Group to create solutions for every element of the media chain, slutter han.

Kender du ikke UK afdelingen, har de netop opgraderet the Royal Opera House i Londons Covent Garden, så det nu er muligt at optage video, gemme det og arkivere de – overvældende – mange timers optagelser, der bruges til alt fra promotion til streaming og meget mere.

Læs også  LiveU går 5G

Det er også ATG Danmon, der fik et komplet robot kamera system på plads hos ITN, så der både kan trackes optisk og med det udstyr der allerede var installeret der.

Det handler naturligvis om virtuelle studier, der først nu begynder at bliver “hverdag”.

ATG Danmon er også friske på at tale om de løsninger de har leveret til the School of Journalism og til et af Englands førende universiteter.

Noget de andre Danmon afdelinger helt sikkert også kan tale med om.

Slutteligt har ATG Danmon for nyligt leveret et “large-scale systems integration project” til Riverside Studios i Hammersmith, London, der både inkluderer installation infrastruktur og en masse andet, der er nødvendigt for så komplekse systemer spiller maks.

Danmon her i landet har såmænd også leveret en del løsninger både lokalt i Danmark, ganske som de har leveret pænt voldsomme løsninger til blandt andet SVT og produktions selskaber i Norge.

Læs mere her.

Danmon Group har kontorer i Asien, Danmark, Tyskland, Mellemøsten, Norge, Portugal, Spanien, Sverige og endelig i England.