Sony gør det lidt svært

Hvis du er en af dem, der har været glad for dit Sony FS7 1 eller 2 er der kedeligt nyt på vej.

Indtil videre kun i USA.

Detaljen er nemlig at Sony – ser ud til at vurdere – at det nu er på tide at få solgt deres FS7ere, hvorfor markedet ( stadig kun i USA ) oplever en række heftige prisfald på FS7 på mere end 1500 dollars.

Sony ser ud til at ville tømme deres FS7 mk1 hylder

Som vi forstår det, er det – indtil videre – kun på mk1, hvilket betyder at dette – i USA – nu er under 6000 dollars, hvilket da ærligt talt er en herlig lav pris.

Altså lige bortset fra hvis du har et af slagsen, og påtænker at sælge dette her op til FX9eren ankommer.

Så er det “helt umuligt” at få solgt dit mk1 til en realistisk pris.

Indtil videre er det “ukendt” om dette “pris dump” også kommer hertil Europa, ganske som det rent faktisk er ukendt om det blot er en slags “Clearance sale”, hvor de butikker der stadig har mk1 på hylden – febrilsk – kaster sig ud i en slags ikke koordineret salg af netop dette hus, der – såmænd – stadig har et par år tilbage på markedet.

Eller fler.

Tilbage til FX9, som det hele jo reelt handler om, skulle prisen her i landet ende på 80.000 ex, hvilket blot er et skvat over den pris du kan få fingre i et VariCam LT  hus for, så længe der er kampagne på det hus.

Læs også  Pænt pebret SmallHD monitor

Igen.

Sony ser ud til at ville tømme deres FS7 mk1 hylder

Nu er det nye Sony hus et Full frame hus, og der er en søger med, hvilket – påstår alle – betyder at Sony “endnu engang” har ramt hovedet lige på sømmet, hvorfor de står foran et kæmpesalg, der – igen som eksempel – totalt drukner det ellers lækre Canon C500 Mark II, der jo også er Full Frame.

Danmark er og bliver bare et Sony land.

Så når de sender nyt på markedet, bliver der hamstret.

Tilbage til den herlige “discount” på FS7, så er der vel ikke meget andet at gøre end at håbe på at vi også her i landet kommer til at opleve at prisen bliver sat med ned med 1500 dollars, hvilket her i landet – mindst – burde være 10.000 ( ex moms ) hvilket gør netop mk1 spændende som b kamera til dit mk2, eller som chrash kamera til et Venice eller et F55.

Dermed skal det blive spændende om de ender med at gøre det samme med mk2, nu hvor det “totalt” bliver overhalet at netop FX9.

Og lidt spændende bliver det vel også at se om Canon kan formå at markere sig på “det ny” FF marked, med deres ellers lækre C500 mk2.

Der er i den forbindelse en masse andre kampagner, der kunne være relevante, da de – ligeledes – kunne tænkes at komme forbi vores bredde grader.

Læs også  Stærkt nyt fra Atomos
Sony ser ud til at ville tømme deres FS7 mk1 hylder

Atomos Shinobi er netop røget ned på 299/429 for SDI versionen. Som vi husker det, blev det annonceret på IBC.

Small HD har en række “1000 dollars og / eller 3-500 dollars off” på deres ( diverse ) Bolt Sidekick og FOCUS 7 Bolt 500 RX/TX løsninger.

Det lugter langt væk af at folk alligevel ikke er friske på at betale op imod 50.000 kroner for en trådløs instruktør monitor, der kan “bikses sammen” for 1/10 del, hvis du er lidt fingernem.

Er du til Movcams MCS-1 Follow Focus Control Unit, er der også tilbud ( i USA ) på den for tiden. Den er sat 826 dollars ned.