S10 af The Walking Dead – overalt

Folk der er vilde med at Xee – som de eneste – kan tilbyde “The Walking Dead”, kan efterhånden godt begynde at glæde sig over at andre end dem der er YouSee kunder ser med.

Ideen med Xee var da vist ellers at kanalen netop skulle være en eksklusiv YouSee kanal, med et – helt eller delvist – non lineært YouSee univers forbundet til “kanalen”, der – sådan lidt – var tænkt som en semi-streamtjeneste, som kunne overbeviser de unge kunder om at blive hængende hos YouSee.

Xee er nu ude hos alle andre udbydere - som TV kanal

Det må dog have forandret sig, nu hvor Xee – mere eller mindre – er blevet til en – ren – Flow TV kanal, der til gengæld kan findes hos både Boxer og hos Stofa.

Dermed er kanalen, der er en – delvis Fox – TV kanal, med en smule YouSee indhold og en masse Premier League, på få måneder blevet til en fuld TV kanal, der – vel sagtens – nu slås om seernes interesse på mange platforme ( hos mange distributører )

Det eneste den kanal dermed mangler, er jo dermed at komme på TV meter, så vi kan se hvordan “The Walking Dead”, eller Premier League rent faktisk klarer sig, målt på seertal.

Læs også  PTZ er det nye orange

YouSee er jo fortsat inde i en heftig konflikt med Discovery, hvor en del af argumentationen er at der ikke er nok seere til Discoverys kanaler, bedst understreget af at Charlie overtager Kanal 5s plads i grundpakket fra årsskiftet.

Tilbage på Xee, og dermed det meste af landets kabel TV udbydere, får “The Walking Dead” premiere den 7 august, klokken 22.00, formodentligt bare 24 timer after USA premieren.

Og som tidligere følges premieren op med “Talking Dead”, på det som YouSee selv kalder for en TV og streaming tjeneste.

Folk der er specielt vilde med “The Walking Dead”, kan i den forbindelse finde alle tidligere sæsoner på streamdelen ( ?) af Xee indtil den næste sæson ankommer.

Xee blev en del af stofa og Viaplay tilbage i august, hvor begge udbydere begyndte at tilbyde adgang til denne tjeneste/hybrid.

Xee er nu ude hos alle andre udbydere - som TV kanal

Formodentligt motiveret af at Xee købte store dele af rettighederne til Premier League, som Stofa kunder reelt kun kan se på Xee ( YouSee kanalen er en del af udbuddet hos Stofa ?)

På samme måde er det også muligt at investere i adgang til kanalen hos Boxer, hvor det indtil årsskiftet er muligt at streame / se Dplay og Xee gratis i den mindste pakke.

Det fremgår ikke hvad disse (?) kanaler kommer til at koste fra årsskiftet.

Læs også  Barske kollegaer stod skulder ved skulder med FTPerne