Bunker af FX9ere over disken

Enkelte må have bemærket at Sony slap hvad der ligner deres næste sub 10K dollars  hit, der nu sælges til lidt mere end 12K på IBC2019.

Skulle du være i tvivl om hvor stor en succes nyheden er, er Video Europe et udemærket billede på hvordan branchen har reageret.

De har nemlig købt 20 PXW-FX9 til alt fra udlejning, til intern produktion.

Det var dog ikke det eneste de var friske på.

Den nye PXW-Z750, der er en “4K camcorder” der er målrettet nyhedsproduktion, nu med global shutter, havde også deres interesse, hvorfor de købte 10 af disse.

Matt Marner, director at Video Europe Ltd forklarer:

 -Not only are the PXW-FX9 and the PXW-Z750 impressive pieces of technology, they also offer all the key features and capabilities that are so critical to our customers. From the Z750 with its high portability and 4K sensor with global shutter technology, to the FX9 with its high versatility and 6K Full-Frame sensor. The new cameras are the perfect additions to our existing portfolio of Sony products, and we are excited to be one of the first to place an order for these incredible new camcorders, slutter han og bliver suppleret af Hiroshi Kajita, Head of Media Solutions, Sony Professional Solutions Europe.

Læs også  AI sensorer fra Sony

Han siger:

 -Every new product, service or solution we introduce at Sony has always been designed based on customer feedback and with the needs of our end users in mind. The same applies to our new PXW-FX9 and PXW-Z750 camcorders. We are thrilled that our long-standing partner Video Europe has already placed an order for our new camcorders, slutter han.

Hvis det antal solgte enheder ikke er overbevisende, er Teltecs IBC deal med Sony en af dem der gør.

Steffen Schenk from Teltec Group, Olivier Bovis, Head of Sales and Tefik Odza, Channel Account Manager from Sony Professional Solutions Europe

14 September, valgte nemlig at købte hele 150 FX9’ere på IBC.

Steffen Schenk, COO at Teltec Group forklarer:

Han siger:

“We’ve been working with Sony for several years and our customers rely on their products. The PXW-FS7 and PXW-FS7M2 have been hugely popular and we know Sony is always at the forefront of new technologies. The new PXW-FX9 is a real step forward, with its advanced features it’s a very versatile camcorder and we are proud to be one of the first companies in Europe to be able to offer this product, slutter han og bliver suppleret af en meget glad Hiroshi Kajita, Head of Media Solutions, Sony Professional Solutions Europe.

Læs også  Nu kan alle streame

Der siger:

 -At Sony, we are committed to designing products and solutions based on our customer feedback. They helped us create this unique and versatile PXW-FX9 camcorder and we are now proud to see it being successful at IBC. We are thrilled to be working with Teltec and our latest flagship camcorder, slutter han.

Kameraet er dermed så populært at man skulle tro at en nært forestående FX9 Tour også kom her til landet.

Det gør den ikke.

Den kigger i stedet forbi Berlin, Stockholm og en række andre byer, hen over efteråret.

Interesseret i at opleve den tour, skal du derfor til en af nabo byerne, i vores nabo lande, for at høre mere om PXW-FX9.

Vi har dog hørt at også danske forhandlere af Sony kameraer har købt lidt hjem til hylderne, så måske det ender med at voi får vores egen tour, på et senere tidspunkt.

Læs mere om den der EU tour her, der kører i hele oktober, med start i Warszawa og slut i Paris.

Læs mere om kameraet her.