Late Nite format på Kanal 5

Dem der stadig har adgang til Kanal 5, kan glæde sig over at Jacob Riising er på vej til at realisere en “drengedrøm”.

Han har nemlig ( åbenbart ) altid gerne ville være vært på “eget late night talkshow”.

Og nu hvor Kanal 5 giver ham chance, kan kunderne se frem til hvad Discovery Networks Danmark kalder for mere kvalitetsindhold, på hovedkanalen.

Showet der kommer til at hedde “Riising Late Night”, bliver et “nyt og underholdende take på den klassiske talkshow-genre”, med premiere den 8. oktober.

Dermed begynder “de små” allerede nu at “korrigere” deres programflader efter at både TV2 og nu snart DR1 reviderer deres og sender deres nyheder tidligere, hvilket giver plads til konkurrenter i det slot der tidligere var helliget nyheder, eller første “store” udsendelse efter nyhederne.

Kanal 5 glæder sig uanset til at melde sig ind i stationer der sender et “talkshow”, nu med “et glimt i øjet”.

Jacob Riising, der som bekendt er meget sjov, lover derfor at invitere alt fra komikere, til sangere og skuespillere ind i studiet, hvor de så lige får plads til at kaste et enkelt act efter seerne.

Værten er ellers allerede vært for “5. Gear”, men ser ikke den detalje som et problem.

Han siger:

 -At få sit eget late night talkshow er en drengedrøm, der går i opfyldelse for mig. Det tror jeg, det vil være for alle TV-værter. Det er ligesom at få sin egen baby, som man kan pusle om og præge. Jeg har selv fundet på alt indholdet og alle elementerne i det, så jeg sætter en rigtig stor ære i det her program, starter han og fortsætter.

Læs også  Mere Gidseltagningen

 -Jeg glæder mig enormt meget til at få besøg af alle gæsterne og vise dem og Danmark de mange sjove ting, som vi har forberedt. Særligt glæder jeg mig til den store lokumsquiz, hvor vi forstyrrer tilfældige danskere mens de sidder på et offentligt toilet, og får dem til at være med i en quiz. Jeg kan godt afsløre, at det bliver en kæmpe fest, slutter han.

Katrine Herforth, programchef hos Discovery Networks Danmark, supplerer og siger:

 -Jacob Riising er en fantastisk kommunikator, og man føler sig altid godt tilpas i hans selskab. Vi har gerne villet komme med et anderledes bud på, hvordan et talkshow kan se ud hos Kanal 5 og med Jacob i front, får vi et anderledes, nært, humoristisk og til tider grænseoverskridende late night show, som bringer os tæt på de kendte gæster. Jacob vader ind i folk med træsko på og giver sig altid fuldt ud. Derfor er der noget helt særligt i vente, slutter hun.

Discovery Networks Danmark har i efteråret 2019 øget antallet af “timer med danskproduceret indhold” med 76 procent i forhold til året før.