Tid til Store Lars

Hvis du ikke lige fik fat i det, er Lars Hjortshøj på vej mod Viaplay i en ny serie, hvor Lars Hjortshøj løbende roder sig ind i “pinlige og romantiske forviklinger”.

Som Nent Group, der står bag serien skriver det, så er der vel grænser for hvor “mange benspænd kan man lave for sig selv i jagten på succes, selv om den ægte succes – kærligheden – befinder sig lige foran næsen på én”.

Åbenbart ikke.

Store Lars er nemlig på vej ind i en “romantiske komedieserie”, hvor Lars Hjortshøj fra den 24. oktober. 

Her prøver han så ellers at få indledt amourøse forhold til så kendte skuespillere som Ellen Hillingsø, Martin Brygmann, Julie Agnete Vang, samt “en perlerække af andre kendte personligheder, der kan opleves i mere eller mindre virkelighedstro udgaver af sig selv”.

Det bliver med andre ord lidt meta, hvor kendte får penge for at spille sig selv.

Til gengæld skulle serien være rigtigt sjovt, nu hvor det er Monday der har produceret.

Som den begavede læser har gættet starter “Store Lars” med at “Lille Lars” er træt af at være “Lille Lars”, og i forsøget på at blive “Store Lars”, kaster vores alle sammens Lars Hjortshøj sig ud i at forsøge at “få den respekt”.

Læs også  Nent har super travlt

Lars Hjortshøj siger:

 -“Store Lars” er en skæv romantisk komedie om at miste sig selv i jagten på anerkendelse alle de forkerte steder. Jeg har erfaret fra mit eget liv, at man skal træffe sine egne valg – men det er jo som regel de dårlige beslutninger, der skaber de sjoveste øjeblikke. Og heldigvis har kærligheden og andre mennesker det med at gribe forstyrrende ind, når man har allermest travlt med sig selv, starter han og fortsætter.

 -I “Store Lars” får kærligheden også sneget sig ind, da Lars møder skuespilleren Julie (Julie Agnete Vang), der driver et børneteater. Julie har besluttet at få barn med en donor, og Lars øjner chancen for, at han kan blive donoren og vinde Julies hjerte. På samme tid får Lars’ ambitioner om at blive ‘Store Lars’ imidlertid rodet ham ud i en række håbløse projekter, og resultatet er, at han igen og igen havner i absurde og vanvittige situationer – i stedet for at se de muligheder, der er lige foran næsen på ham, slutter han.

Serien fortsætter med andre ord der hvor “Curb Your Enthusiasm” og remaket “‘Klovn” samt “Undskyld, Norge” stopper.

Derfor er det nu tid til “Store Lars”, der er en såkaldt “Orignal” som Viaplay slipper hele tiden.

Læs også  Forum ulmer i aften

Ud over Ellen Hillingsø, kan seerne se frem til Dejan Čukić, Preben Elkjær, Nikolaj Koppel, Lars Seier, Camilla Martin, Martin Jørgensen, Linda P, Rane Willerslev og Jan Gintberg.

Flemming Fjeldgaard, Head of Viaplay supplerer:

 -Lars Hjortshøj er en af Danmarks største komikere, og vi er derfor både glade og stolte over nu at kunne tilføje hans nyeste komedieserie til Viaplays udbud af kvalitetsserier. ‘Store Lars’ byder på en god historie, uforglemmeligt pinlige øjeblikke og også på ægte romantik, og vi forventer, at serien vil kunne finde vej til et bredt publikum, slutter han.

Der er premiere den 24. oktober på både TV3 og Viaplay.

Søren Frellesen, Maj Bovin og Lars Hjortshøj er hovedforfattere mens Morten BH er instruktør.

Her hvad du kunne se hos streameren i september