Nordic Rentals køber Comtech

Hvis du gik og troede at event markedet var på vej til at blive til en stor leverandør, tog du ikke fejl.

Sidste nyt er således at et par af de største nu fusionerer hvilket må formodes at få en række konsekvenser rundt om i miljøet.

Bevares, for fremtiden skal du blot ringe et sted hen, hvis dit event skal klares af Nordic Rentals A/S.

Omvendt, bliver det svært at ringe til Comtech A/S, for at høre om deres pris er bedre.

Nordic Rental overtager Comtech den første oktober

Nordic Rentals overtager nemlig Comtech her den 1. oktober, hvilket – ifølge Nordic Rentals – giver dem en “stærkere position på det danske marked”.

Nordic Rentals, som vi egentligt troede var “fra København”, motiverer deres opkøb af Comtech med at de netop ønsker at have en større platform i netop hovedstaden, hvilket er en del af deres “strategi om at øge deres tilstedeværelse i København”.

Desuden betyder opkøbet at Nordic Rentals udvider deres medarbejderstab,  hvilket igen burde være med til at betyde at deres kunder “får den bedste service”.

Jesper Sander, direktør i Comtech A/S siger:

 -Nordic Rentals A/S er en god virksomhed og et godt sted at være. Det giver derfor rigtig god mening for Comtech A/S at blive en del af Nordic Rentals A/S. Det er både en fordel for branchen, Nordic Rentals A/S og os. For det gavner alle parter at blive en del af noget større, slutter han.

Læs også  DR i Hjørring dette efterår
Nordic Rental overtager Comtech den første oktober

Torben Sjøberg Pedersen, der er administrerende direktør på Nordic Rentals A/S supplerer:

 -Vi er nu repræsenteret i både Ålesund, Bergen, Oslo, København og Hedensted efter opkøbet og fusionen med Konsertsystemer LLB A/S i 2018 samt overtagelsen af Comtech A/S den 1. oktober. Vi fortsætter dermed den konsolidering, som er nødvendig for vores branche, og som betyder, at vi er ét skridt nærmere at være repræsenteret i hele Skandinavien, slutter han.

Overtagelsen af Comtech  inkluderer deres 17 medarbejdere og 3300 kvadratmeter lagerfaciliteter inklusiv udstyr.

Nordic Rental overtager Comtech den første oktober

Alt sammen overtages af Nordic Rentals A/S. 

Medarbejderne fra Comtech A/S fortsætter ydermere “i de samme stillinger og på den samme lokation” som tidligere.

Det er blot firmaet der skifter navn.

Nordic Rentals tjente i 2018 noget der ligner 40 millioner kroner brutto, mens Comtech cirka tjente 10 millioner kroner ( tallene er fra regnskaber, der kan findes online)

Det er muligt at se en lille video om udviklingen her

Comtech A/S bliver en del af Nordic Rentals A/S

Den 1. oktober 2019 opruster Nordic Rentals A/S, når den københavnske AV- og lysvirksomhed Comtech A/S bliver en del af Nordic Rentals A/S. Overtagelsen betyder, at Comtech A/S sikrer Nordic Rentals A/S en stærkere position på det danske marked.Se mere her: https://nordic.dk/comtech-a-s-bliver-en-del-af-nordic-rent…/

Slået op af Comtech i Tirsdag den 1. oktober 2019