TV2 på vej med real Crime serie

Folk der har svært ved at forstå handlingen, eller bare høre hvad der bliver mumlet på TV, kan glæde sig til “Efterforskningen”, der simpelthen gør det alle burde gøre.

Handlingen er i seriens titel.

Dermed kan alle der ser serien – nærmest med garanti – gætte sig frem til hvad der sker inde i deres TV.

Serien er dog ikke nået så langt endnu.

Sikkert er det dog at Pilou Asbæk og Søren Malling er anklager Jakob Buch Jepsen og drabschef Jens Møller i Tobias Lindholms serie “Efterforskningen”.

Ud over Søren Malling, Pilou Asbæk, kan seerne også glæde sig til at se Pernilla August og Rolf Lassgård der begge “spiller bærende roller i serien”.

Serien, der ikke kun er skrevet men også instrueret af Tobias Lindholm, har planlagt at give et “unikt indblik i Jens Møller og Københavns Politis imponerende og komplekse efterforskning, der førte til opklaringen af drabet på den svenske journalist Kim Wall”. 

Dermed kan vi alle se frem til en fuld optrævling af det uhyggelige mord, som alle jo fulgte med i.

Bedst af alt er serien blevet til i samarbejde med netop Jens Møller selv og Kim Walls forældre.

Af andre medvirkende kan nævnes Laura Christensen, der har været med i “Gidseltagningen”, Charlotte Munck der har været med i “Mens vi lever” og Henrik Birch, der har været med i “Klumpfisken”, blandt mange andre.

Læs også  HDR er fremtiden siger forbrugerne

Seriens invandrer er Dulfi Al-Jabouri der har været med i “Underverden”. Han suppleres af Anders Juul kendt fra “Badehotellet”.

Tobias Lindholm siger:

 -Det er med stor ydmyghed, jeg er gået ind i at skabe “Efterforskningen”. Der følger et stort ansvar med, når man vælger at fortælle historier om voldsomme begivenheder fra den virkelige verden. Derfor er jeg mere end taknemmelig for den opbakning, jeg møder – også fra nogle af Danmarks og Sveriges dygtigste skuespillere, slutter han.

Premiere

Desværre skal serien jo lige udtænkes og optages.

Derfor er der først premiere til næste efterår.

Fiktionschef, Katrine Vogelsang siger:

 -At et så stort talent som Tobias Lindholm står bag projektet, både som forfatter og instruktør, er i sig selv et kæmpe kvalitetsstempel og ret fantastisk. Og at projektet så også bakkes op af et absolut drømmecast fra den skandinaviske superliga, er med til at sikre, at det bliver en serie ud over det sædvanlige, slutter hun.

Og nu hvor Tobias Lindholm jo er kendt for “R”, “Kapringen” og “Krigen”, samt for hans arbejde som medforfatter på “Borgen”, er der vel ikke meget andet at gøre end at vente på at det bliver efterår 2020.

Tobias Lindholm har også været et smut i udlandet og været med instruktør på “Mindhunter”.

Læs også  Seerne skred i uge 14

Serien der er planlagt til at blive seks episoder lang, har allerede fået sin internationale titel “The Investigation”.

Det er Miso Film der producerer i co-produktion med Outline Film for TV2 Danmark, SVT og Viaplay.

Public Service Puljen og Copenhagen Film Fund har støttet.