Mere børne Nent

Nordic Entertainment Group, ser ud til at have fået godt fat i børnene, hvorfor de nu er på vej med mere indhold til denne gruppe.

Specielt “Fixi in Playland”, der ser ud til at være en multisprogs serie til børn der ser Viaplay, ser ud til at hitte.

I hvert fald nok til at Nent Group udvider serien fra den ene sæson, der allerede er ude, til hele tre.

“Fixi in Playland”, der – ydermere er speciel fordi den er baseret på “performance capture” og “VR”, bliver dermed til en større og længere serie.

Og så er det jo ikke – helt utænkeligt – at ideen med at kunne afvikle den “live” kan bruges i andre sammenhænge, hvor man kombinerer VR, AR og hvad der nu ellers er af muligheder.

Indtil videre bliver det dog “bare” til to sæsoner mere af “Fixi in Playland”, der er en teknologi orienteret serie, der er animeret til børn.

Nent Group på vej med hele 2 sæsoner mere af Fixi - Splay One producerer med StudioV

Serien bliver – som vi forstår det – udelukkende sendt på Viaplay, hvorfor vi ingen seertal har.

Nent Group mener dog at vide at serien var den mest sete “Original Kids Series” på Viaplay i 2019.

Så nu er håbet at den også bliver det i 2020, hvor den næste sæson får premiere.

Læs også  Beforeigners s2 bekræftet

“Fixi in Playland”, der på dansk hedder “Fixi i Playland” følger Fixi, der har et “animeret egern” der ydermere har en robot arm.

Og nu hvor målgruppen er børn, er ideen så ellers at de 5 til 8 årige skal løse en række quizzer sammen med Fixi og hans/hendes egern.

I bedste stil følger der også en masse musik der med serien.

Det kan de voksne købe på Spotify eller overlade til børnene af finde på YouTube. ( her på redaktionen er vi så gamle at vi ikke kunne finde musikken )

Det hele er som pointeret produceret som “performance capture” i en “virtual reality” animation, hvilket – reelt – betyder at det er muligt for StudioV, der er Nent Group’s in-house VR studio at afvikle Fixi live, hvis det skulle blive relevant.

Producent er Splay One ( på sæson 2 og 3 ).

Heldigvis er det også et Nent Studio selskab, så det hele bliver i familien.

Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer siger:

 -This is one of Nent Group’s most unique originals in any genre. From the initial concept to world-class animation by our in-house VR studio, “Fixi in Playland” is our production all the way. Commissioning two more seasons reflects the wonderfully positive reception of the show – and as a parent, I’m delighted that my own children can watch such an informative series. With her emphasis on learning and healthy living, Fixi is a very modern character and a great representative for Viaplay’s kids offering. These new seasons will continue to expand both technological boundaries and the horizons of younger viewers across the Nordic region, slutter hun.

Læs også  FilmFyn går ind i Kagefabrikken

Her et par promoer.