Så kom det der Apple TV+

Det er snart absolut umuligt at overskue de mange nye streamtjenester, hvoraf Apple TV+ er den nyeste.

Eksperter til højre og venstre vurderer alt fra at Apple ingen chancer har, til at de ( i følge Barclays ) snart sidder på 100 millioner kunder.

Uanset om det ene eller det andet kommer til at ske, er butikken nu åben.

Og selv om at det er pænt oplagt, vurderer vi stadig her på redaktionen at Apple ser ud til at have en – lidt anderledes – tilgang til stream markedet.

Alene det at de ikke har et bagkatalog på 1000000 titler er – i sig selv – “nyt”.

Bevares.

Apple har åbnet deres Apple TV+ tjeneste - der er nærmest intet indhold

Du kan leje film direkte på din computer, eller på dit TV, fra premiere dagen.

Igen.

Det kunne du også en masse andre steder.

Indholdet

Jamen hvad så med de mange serier, du finder hos Apple.

Igen.

De er “lidt forskellige”, forstået på den måde at de minder om serier “vi kender”, med det forbehold at der er – forbløffende lidt – blod, endnu mindre ( brutal ) action og en hulens masse “lyserødt” indhold.

I det hele taget, kunne man let forledes til at tro at Apple – mere eller mindre – har droppet af få fat i de action hungrende kunder ( mænd og drenge ), for – pænt direkte – at satse på kvinder i alle aldre.

Læs også  Streamerne nu ligeså hurtige som broadcast

Morgen TV, Oprah, og et par stærke – unge – kvinde serier, blot suppleret af en enkelt “hunk” serie, denne gang med Jason Momoa, der er nødt til at have bar overkrop det meste af tiden.

Apple er uanset dette, ude i omkring 100 landet fra idag, hvilket betyder at du kan se nye episoder af “Snoopy in Space” der satser på at bliver Nasa astronaut, ligesom dem i “For all mankind”, der handler om netop astronauter.

Mange eksperter der har vurderet at det – ganske enkelt – ikke er nok til at få folk til at hoppe på Apple TV +, begynder at have noget at have deres påstande i.

Det er nemlig først senere at de mange serier, der udvider målgruppen, kommer.

Herunder også “serier” elller – i dette tilfælde – Talk shows, hvor Oprah medvirker.

Uanset dette, har Apple været på vej med deres Apple TV ( selve TV boksen ) de sidste 12 år ( jep generation 1 havde premiere den 9. januar 2007 ), så de har nok tid, til at teste markedet lidt ud, før de – omtalte – 100 millioner kunder bør være på plads.

Det kunne dog være interessant hvis det viser sig at Apple ender med at have udviklet en tjeneste der primært fanger kvinders interesse.

Læs også  Content driver markedet

Dem er der som bekendt herligt mange af, så hvorfor egentligt ikke.

Og dem der ikke lige ønsker at betale 39 kroner om måneden eller 468 kroner om året, kan jo bare gå  ned og købe sig en 5G iPhone, næste år.

Så får de tjenesten med.

Betyder det så at Apple kan fortælle at de har 100 millioner kunder om et par år.

Formodentligt ikke.

Igen.

Deres måde at etablere en streamtjeneste på, er ny.

Måske endda så meget at flere – over tid – vælger at hoppe på denne tjeneste.

Enten som supplement til dem de allerede betaler for, eller – måske i enkelte kvinders tilfælde (?) – den første streamtjeneste, der ikke – udelukkende/primært – fokuserer på action, blod og Sci Fi.

Her lige en promo for en af de serier, der har premiere idag.