Apple har lige forlænget et par serier

Nu er vi stadig en del, der er absolut usikre på hvad det er Apple ser som deres “succes” i forhold til deres nyeste tiltag, Apple+.

Noget kunne dog tyde på at lidt seere, en masse omtale og at brugerne vender tilbage, er en del af konceptet, der skal drive størrelsen.

Apple har således her idag forlænget “The Morning Show”, “See”, “Dickinson” og “For All Mankind”, der mere eller mindre er alle de shows der kører på denne platform, i følge The Hollywood Reporter.

Dette bare en enkelt uge inde i deres eventyr, der – nu enten – har vist sig at være en gigant succes, eller som “bare” er succesfuld nok til at Apple gør som de andre streamere, nemlig forlænger de enkelte shows før de medvirkende løber videre med andre projekter.

En del af historien, ser dog ud til at handle om at de enkelte serier “alligevel” skulle igang med at blive produceret, nu, hvis de skulle kunne nå at være parate til “næste sæson”, hvorfor det kunne tænkes at det reelt er i sidste mulige øjeblik at Apple forlænger serierne, der er produceret for pænt lang tid siden.

Og mens alle shows er blevet forlænget med “en sæson til” er “See” forlænget med et “greenlights for future chapters” der betyder at det er muligt for dem der skriver historien at producere et længere spænd, så historien i serien kan udvikle sig over flere år.

Læs også  Amazons LOTR får en S2

Det ser med andre ord ud til at Apple har fundet deres første “lille” “Game og Thrones”, hvilket på dansk kunne oversættes til “fyrtårn” eller “DNA” (ikke serien).

Igen. 

Jason Momoa og Alfre Woodard kan et eller andet.

Så hvorfor egentligt ikke.

Steven Knight der er creator af Peaky Blinders) ser – ydermere – ud til at have fået en masse ud af konceptet, der nu – potentielt – har muligheden for at tvinge seerne til at håbe på en sæson 3, hvor vi “finder ud af det hele”.

Serien, “See”, er i den forbindelse ikke den mest vel modtagede af slagsen, ganske som “The Morning Show” heller ikke er det.

Det har dog – velsagtens – ikke forhindret seerne i at kigge med, hvilket burde være mere end nok for de fleste streamere.

Alle der har set de mange shows der nu bliver forlænget, kan uanset kritikkere og den mediefortolkede modtagelse, glæde sig over 4x 8-13 episoder af herligt indhold, der – uanset hvad – skal blive herligt at følge med i.

Her lige et par promoer for de serier: