Telcoerne elsker Gamerne

Her lige om snart når Danish Game Awards bliver til lidt af en fest i Odense, er  Waoo en af hovedsponsorerne. 

Årsagen ser ud til at være oplagt, nemlig at landet bredbånds og TV distributører – elsker – Gamere.

Sådan er det også på Danish Game Awards, hvor computerspil og e-sport, er i højsædet, samtidig med at der uddeles en masse premier.

Adm. direktør Jørgen Stensgaard, siger:

-Der er ingen tvivl om, at gaming og esport lige nu er på sit højeste nogensinde i Danmark. Ikke kun målt på hvor mange der gamer på enten hyggeplan eller professionelt – men også når vi ser på interessen for at følge esporthold, -ligaer og -turneringer f.eks. via streaming eller flow TV. Og derfor er vi glade for at kunne være med til at stable et awardshow på benene, slutter han og bliver suppleret af Thomas Bense.

Waoo elsker gamere - så nu sponserer de et awardshow for dem

Han siger:

-Vi er rigtigt glade for, at Waoo vil være en del af Danish Game Awards. De har i mange år har været en del af esporten og gamingens verden i form af forskellige sponsorater. De var også den første TV-leverandør til at tage Pixel.tv, som er Danmarks første TV-station om computerspil, ind i deres TV-udbud, slutter manden der idag er; “TV2s spilekspert”.

Læs også  Telcoerne er de største streamere

Dem der vil være med, kan kigge forbi den 5. december i Odense Congress Center, hvor Danish Game Awards bliver afholdt.

Det er – indtil videre – ukendt om arrangementet bliver sendt på TV.

Indtil det sker, kan du ikke læse mere om Danish Game Awards her, hvor det ser ud til at der kommer til at ske rigtigt meget i OCC der den 5. december.

Har du ikke tid til at kigge forbi, er det pænt sikkert at Pixel.TV, der står bag arrangementet, vil have masser af nyt på deres site her.

Der bliver i alt uddelt 10 awards, og nu hvor arrangørerne mener at festen er til for alle, herunder for spiludviklere, kendisser og gamere, har du allerede gættet en del af priserne.

Hoved sponsor Waoo, uddeler prisen “Årets YouTuber”.

Vinderen bliver fundet baseret på en jury og en brugerafstemning.

Her lidt mere om arrangementet, kun afbrudt af reklamer.