Blackmagic event dage

Hvis du er i Jylland den 19. november, er det dagen hvor du kan få øjne og fingre i en bunke 4K eller 8K workflow produkter fra Blackmagic.

Som vi forstår det, er der en række Blackmagic produktspecialister der kigger forbi MedieTek, hvorfor du vel også burde gøre det.

Dagen, der er en tirsdag, har fokus på “integration af 4K og 8K workflows”, hvilket – som du har gættet det – betyder at en masse Blackmagic hardware bliver skruet sammen med ledninger, servere og IP dimser, du bliver nødt til at spørge specialisterne om, hvad kan.

Lidt mere konkret kan du se frem til at opleve en ATEM Constellation 8K, HyperDeck Extreme 8K, URSA Broadcast med fiber ud, samt en masse snak med Blackmagic folkene og MedieTek holdet, der – med garanti – står parate til det meste.

Blackmagic er på tour - viser deres gear frem hos MedieTek den 19 november

Når det overhovedet er relevant at diskutere 4K og 8K, handler det om at dagen har planer om at “diskutere” en “fremtidssikring” af både udstyr og produktionsformer.

Dem der stadig ikke har stiftet bekendskab med URSA Broadcast, har i den forbindelse en masse at glæde sig til.

Bevares, det kan ikke 8K.

Til gengæld vil der være mindst to af de førende produktspecialister fra Blackmagic, der – måske – kan løfte sløret for hvornår deres broadcast kameraer kan de der 8K.

Læs også  Folk klipper kablet og ser videre i UHD

Er du mere til de små ting som som Blackmagics Pocket Cinema Camera 4-6K kameraer, er der også godt nyt.

Dem har de også med, til arrangementet hos MedieTek.

Er du i København, ser det ud til at der er et lignende arrangement hos  Stjernholm & Co, dagen efter.

Her en promo for Broadcast løsninger fra denne producent