Amazons LOTR får en S2

Hvis du ikke vidste det, går de fleste streamere og leder efter det hit, der – for alvor – kan flytte kunderne over til dem.

Eller rettere.

Det ser ud til at forretningsideen hos alle andre end Netflix, der blot fortsætter med at producere de serier, deres maskine indsamlede data – korrekt – indikerer falder i deres kunders smag.

Sådan er det – som du har gættet det – ikke hos Amazon Prime.

Derfor har de længe gået og ledt efter en serie der kan flytte en masse kunder over til dem, og de 240 markeder de opererer i.

Og uden at have set et eneste billede er Amazon Studios nu gået i gang med sæson 2 af deres version af “Lord Of the Rings TV serie”, der i øjebliket er på vej til at blive optaget i New Zealand.

Altså sæson 1.

Der er end ikke optaget et eneste sekund af Amazon Primes kommende LOTR - nu er sæson 2 sat i gang

Som vi er orienteret er der end ikke optaget et eneste billede, hvorfor det er pænt brutalt at Amazon allerede nu vurderer at det er på sin plads at skyde en sæson til.

Formodningen i Hollywood er at årsagen til at Amazon forlænger nu, er fordi at dem der skriver historien, ellers ville tage videre på en række andre projekter.

Det er formodentligt også derfra nyheden kommer, da Amazon Studios netop har bedt forfatterne om at “reassemble”, for at skrive sæson 2, nu.

Læs også  S10 af The Walking Dead - overalt

Jennifer Salke der er Amazon Studios head, har i den netop forbindelse bekræftet at der nu er taget hul på sæson 2 af LOTR, selv om at tømmermænd og andet stadig skulle være et problem, efter en heftig fest i Hollywood i H Club i søndags. ( hvor de fejrede at sæson 1 var skrevet færdig ).

Det er i den forbindelse interessant at Amazon nu kan gå i gang med sæson 2, da hver sæson – i princippet – skal godkendes af J.R.R. Tolkien, hvilket – tyder på – at sæson 1 er “god nok” til at J.R.R. Tolkien (estate) kunne godkende serien.

Optagelserne, der – måske – er tæt på at gå igang/gået igang, instrueres af J.A. Bayona, der (enten) optager (hele) sæson 1 for derfor at holde pause i 4-5 måneder, hvorefter sæson 2 går i optagelse.

Eller som nu snart optager et par episoder der så bliver vurderet, hvorefter produktionen skyder sæson 1 og 2 samtidig.

Intet er i den forbindelse bekræftet fra Amazon, der heller ikke har bekræftet om Will Poulter, Markella Kavenagh og Joseph Mawle er på rollelisten, eller ej.

Et bud i den forbindelse er uanset at Amazon kunne tænkes at slippe sæson 1 op til jul i 2020 (det er et gæt).

Showrunners er “Payne and McKay”, der tidligere har stået bag et utal af supersælgende Sony Studio produktioner. ( Amazon har som vi er orienteret hyret dem netop til LOTR )

Læs også  Discovery prøver med Prince Charming

Nu er de sammen med Belén Atienza, Lindsey Weber, Bruce Richmond, Gene Kelly, Sharon Tal Yguado samt Gennifer Hutchison, Jason Cahill og Justin Doble

Bryan Cogman og Stephany Folsom med som “consulting producers”.

Ron Ames er producer, Helen Shang er co-producer, mens  Glenise Mullins er writing consultant.

Ellers er Kate Hawley (“Suicide Squad”), production designer Rick Heinrichs (“Star Wars: The Last Jedi”), visual effects supervisor Jason Smith (“The Revenant”).