TV2 glæder sig over 2019

Nu er vi som bekendt snart nået til julemåneden.

Du ved den måned, hvor vi “juler” og fejrer at året snart er gået.

Det er også her TV2 blandt andre sender pænt mangea julekalendre, mens vi alle husker på at hvad vi ellers har hygget os med på TV2 tidligere på året.

Gør vi ikke det, står TV” parate for at pointere at de i hvert fald er glade over at så mange kiggede med, da de sendte:

“Badehotellet”, “Lykke-Per”, “DNA”, “Mellem os”, “Sygeplejeskolen”, “Perfekte Steder” og “Minkavlerne”, der alle var pænt store succeser for TV2.

Nu er det så ellers blevet tid til “Tinka op i Kongespillet”, hvor Tinka og alle de andre er med i  “en konkurrence mellem Nisserigets fire regioner, hvor vinderen bliver nissernes konge”.

Supver overraskende er der dog “stærke kræfter der forsøger at stoppe hende”.

TV2s julekalender for hele familien er sponseret af Ford og FilmFyn

Derfor finder du først ud af om det hele lykkedes eller ej, den 24. december.

Christian E. Christiansen, TV 2s executive producer på “Tinka og Kongespillet”, glæder sig til at det bliver den 1. december.

Han forklarer:

 -Vi er frikvarteret i en travl juletid, hvor alle kan puste ud og huske hinanden på, hvorfor vi overhovedet fejrer julen. På TV2 vil vi gerne være med til, igennem julekalenderen, at formidle vores fælles juletraditioner, og i år er det gennem eventyret. Eventyret er dragende for os, fordi vi lærer noget om os selv. Vi glæder os særligt meget til et gensyn med vores nisse-menneske-heltinde Tinka sammen med de danske børn og deres familier, slutter han og bliver suppleret af de tre forfattere bag julekalenderen, Ina Bruhn, Stefan Jaworski og Flemming Klem.

Læs også  Beforeigners s2 bekræftet

De siger: (om historien i julekalenderen )

 -Det er en historie om splittelse og samling i både det lille og store perspektiv. Kongespillet vender de fire regioner mod hinanden og truer med at splitte dem ad. En splittelse, som den onde kronprins Fileas og hans trofaste hærchef, Ingi, er glade for. Den eneste, der kan forhindre splittelse og kollaps er Tinka, men hun kæmper ikke kun mod Fileas, men også mod sig selv, slutter de.

Dem der ikke lige havde tid til at se “Tinkas juleeventyr” der i 2017 kan i den forbindelse godt tage ja hatten på.

TV2 ligger nemlig hele “Tinkas juleeventyr” op på TV2 Play, så dem der vil, kan starte med at se denne julekalender og på den måde opleve de mange gengangere – og – de nye ansigter når der er premiere til december.

Tinka og hendes bedste ven Lasse spilles i den forbindelse igen af Josephine Chavarria Højbjerg og Albert Rosin Harson.

Og så er der også gensyn med Rosita Gjurup, Neel Rønholt, Birthe Neumann, Martin Lindsten, Ellen Hillingsø, Paw Henriksen, Hadi Ka-koush, Peter Gantzler og Christian Tafdrup.

Blandt de nye spillere seerne kan glæde sig til at opleve er Viilbjørk Malling Agger, Esben Dalgaard, Jakob Femerling, Anne Louise Hassing, Laurids Skovgaard Andersen og Ulla Vejby.

Læs også  DR inviterede 25 unge ind i fem dage

Instruktør er Christian Grønvall og producent er Cosmo Film med støtte fra FilmFyn og Ford.

Hver dag, fra den 1. december kan seerne klokken 20 se dagens nye episode.

Dem der hellere vil streame, kan se de samme episoder kort efter på TV2 Play.

Og mens en masse nu går og glæder sig til at det bliver jul, kan andre glæde sig over at TV2 i 2020 sender – blandt andet – “Badehotellet VII”, “Rita”, “Grow”, “Dan Sommerdahl” og “Efterforskningen”.

Som TV2 skriver det, er “Tinka og Kongespillet”, “..den sidste store serie i et travlt fiktionsår i TV2-familien”, hvorfor alle der ser med kan glæde sig til “..,et rigtigt eventyr…”, og som pointeret en masse fiktion i 2020.

Her en promo