Sæt kryds ved april

Er du tekniknørd, og hænger ud i event/teater og koncert -miljøet er der godt nyt her.

Den årlige teknikmesse, Teknikmessen, der primært er målrettet teater og koncertmiljøet, har nemlig både fundet sit nye – garanteret for good – sted, og så er der kommet dato på, hvornår du kan se det nyeste teater, scene og lidt til -gear.

Men først lige location.

Location er jo som bekendt relevant og har endda givet navn til et TV program, der fortsat er pænt populært.

Og her er vi ude i lidt af en herlighed.

Teknikmessen flytter nemlig ind i KB Hallen. hvilket – et eller andet sted – virker som den helt rigtige udvikling, hvilket – på ingen måde – er gået udstillernes næse forbi.

Messen, der kommer til at byde på 64 stande, er nemlig – stort set – totalt afsat.

Konkret er 63 ud af 64 stande pladser lejet ud, hvilket ser ud til at understrege at både udstillere og professionelle ser det som en rigtig positiv ide at messen nu flytter ind i KB Hallen.

Hvornår tænker du sikkert allerede, er det så ellers at du skal møde de seje scenefolk fra Nordic, der også kan det der med AV, eller tjekke ud hvordan Riedel kan – en del mere – end bare lyde godt når du bruger denne producent som intercom.

Læs også  Fiktionsdagen som webinar

Der er i det hele taget netop så mange spændende og relevante udstillere at du nærmest er tvangsindlagt til at kigge forbi der den 21 og 22. april, hvor dørene er slået op for alle der ved hvad Grand Ma er, ganske som det nok er på sin plads at kende en rigger eller 10, hvis du vil være med.

Gør du ikke det, er du helt sikkert også inviteret til – for eksempel – at tjekke garanteret suveræn lyd ud, som SoundWare kan levere.

I den forbindelse er vi pænt sikre på at messens site her bliver opdateret helt frem til messen.

Så selv om at der er en del måneder tilbage, før du skal til Teknikmessen, er det på sin plads lige at putte dagene ind i din kalender.

Om end ikke for andet, så fordi du kan ærgre dig, hvis du alligevel ikke har tid de dage hvor messen kører.