Snart tid til Rita igen

TV2 skulle efter sigende være på vej med et 2020, hvor der er et “nyt drama” hver uge, hvilket lyder ganske interessant, og som nu ser ud til at blive pointeret med 2020 premieren på Rita , der nu er nået til at åbne egen lilleskole.

Som enkelte vil kunne gætte, giver det tiltag en masse udfordringer, der – sjovt nok – vare lige så lang tid som der er nye episoder i den kommende sæson, der får premiere på TV2 Play og TV2 og Netflix.

‘Uanset dette er optagelserne netop blevet færdige.

TV2 og Netflix er på vej med den næste sæson af Rita - nu med egen skole - der giver lidt udfordringer

Og nu hvor TV2 nærmest kan garantere at det bliver en sjov ny omgang “Rita”, er der vel ikke andet at gøre end at glæde sig til – blandt andet – Søs Egelind og Lisbet Dahl, der nu også bliver en del af serien.

Fiktionschef Katrine Vogelsang glæder sig, og siger.

 -Det bliver skønt at få “Rita” tilbage på skemaet, for den serie kan noget helt specielt. Den rammer noget i os alle, fordi vi alle har et forhold til skole og undervisning, slutter hun.

Noget der – i den grad – ser ud til at blive understreget af at Hjørdis er inviteret med til at lave en ny lilleskole.

Fordelene ved at lave egen skole er oplagte nok.

Læs også  April går amok i serier

Lige indtil det går op for Rita, at det alligevel ikke er helt så let sådan bare lige at starte fra bunden af.

Folk der har set hele serien, kan ydermere glæde sig til Rasmus og Ritas søn, samt Jeppes far og Helle, alle kigger forbi i løbet af denne sæson.

Og så er Søs Egelind og Lisbet Dahl som pointeret med i denne sæson også.

Marie Østerbye, der er hovedforfatter på sæsonen siger.

 -I denne sæson får Rita det, som Rita vil have det. Hun fusionerer arbejds- og privatliv i ét stort hus, ét stort kaos, men der befinder hun sig godt, indtil kaos vokser hende over hovedet. At være Rita for fuld styrke kan også være farligt, når man tror, man kan alt og være alting for alle på én gang: Lærer, kæreste, mor, kollega, ven. Og så må Rita stille sig selv spørgsmålet: Er jeg god for andre mennesker, eller er jeg i virkeligheden selv ét stort kaos? slutter hun.

Jesper Morthorst, der er producer på “Rita”, supplerer:

 -Vi har nu lavet “Rita” i ti år, og det er ikke i nærheden af at blive kedeligt at beskæftige sig med fandenivoldske, uforudsigelige og skønne Rita. Der er stadig masser af historier at fortælle, masser af kampe at tage og masser af børn, som skal hjælpes. Det har været en fornøjelse endnu engang at samle hele “Rita”-familien, både foran og bag kameraet, slutter han.

Læs også  MTG Studios på vej med ny original

Det er fortsat SF Studios Production der producere i samarbejde med Netflix for TV2.

her lige en promo for sidste sæson indtil der kommer en for den nye.