TV2 og TV2 News går Brexit amok

Hvis du har fulgt med i Brexit og hvad der sådan ellers sker i London i disse dage, ved du at det er den 12. december det tordner og lyner i England.

Det er nemlig der, TV2 tager hul på “den britiske valgaften på TV2 News”, der betyder at hovedparten af aftenfladen på News bliver fjernet og ændret til en aften i Brexits tegn.

Hovedkanalen vil dog også nyde godt af dagens mange nyheder.

Således vil der “umiddelbart efter 19 Nyhederne, og 21.30 Nyhederne med Poul Erik Skammelsen”, bliver sendt live fra London, så dem der ønsker det, kan bliver opdateret løbende hen over aftenen.

TV2 News har som bekendt haft fokus på netop “den britiske valgkamp”, her den sidste måneds tid.

Nu bliver det hele så ellers intensiveret, på både hovedkanal og på TV2 News.

TV2 vurderer i den forbindelse at valget om et par dage, bliver “..kulminationen på..”..tre et halvt års drama om Brexit..”, her på torsdag hvor “de britiske vælgere går til parlamentsvalg”.

Som TV2 videre pointerer det, har”valget i Storbritannien har kolossal betydning for især EU og Europa”, og dermed også “for Danmark og danskerne”.

Derfor går TV2 “all in på dækningen”, med udvidet sendetid både på selve valgaftenen og valgnatten igennem, fra omkring klokken 22.25, hvor TV” og TV2 News samsender.

Læs også  Amazon live TV

Politisk udviklingschef Ulla Østergaard, forklarer:

 -Danskerne har vist kæmpe stor interesse for Storbritannien og har fulgt intensivt med i Brexit-dramaet, og derfor stiller vi med det stærkeste hold og den mest omfattende dækning af et britisk valg nogensinde. Poul Erik Skammelsen er fremskudt vært i 21.30 Nyhederne torsdag, når valgdramaet kulminerer. For første gang sender vi også interviewprogrammet “Lippert” fra England, og “News & Co.” er ligeledes rykket til London onsdag og torsdag. Derudover har vi korrespondenter på plads i hele Storbritannien og masser af gæster i vores studie, starter hun og fortsætter.

 -Vi er klar med britisk exit poll klokken 23 og sender, indtil vi har en klar indikation om, hvorvidt Boris Johnson kan fortsætte i Downing Street nr. 10, eller om Jeremy Corbyn lykkes med sin kampagne. News og TV2 sender også sammen igen fredag morgen fra klokken 05.00 frem til “Go’ morgen Danmark”, hvor News fortsætter med nyhedsdækningen fra Storbritannien, Danmark og resten af verden, slutter hun.

Vært på det meste bliver Charlotte Beder, der efteråret igennem har været vært på blandt andet “det ugentlige magasin om Brexit og britisk politik”.

Her lidt af det du kan se frem til, de næste par dage:

Tirsdag 10. december
19.45: Valg i Storbritannien: Hvor står kampen om Storbritannien?

Læs også  Badehotellet er over os

Onsdag 11. december
12.30: Fremskudt studie fra London

16.00: News & Co. fra London

18.20: Lippert fra London

19.20: Valg i Storbritannien: Dagen før dagen. Charlotte Beder er vært fra London med gæster og korrespondenter.

Torsdag 12. december
12.30: Fremskudt studie fra London

16.00: News & Co. fra London

18.20: Business Class fra London

19.20: Britisk valgaften fra London med Søren Lippert og Charlotte Beder

21.30: 21.30 Nyhederne fra London

21.52: Britisk valgaften fra London på TV2 News 

22.25: Britisk valgaften fra London på TV2 og TV2 News

Fredag 13. december
05.00: Valg i Storbritannien: Afgørelsen – sendes både på TV2 og TV2 News

08.35: Fremskudt studie fra London

12.30: Fremskudt studie fra London

19.50: Valg i Storbritannien: Analyse og perspektiv