DRTV på plads hos Waoo

Kunder hos Waoo ser ud til at vise vejen for DRTV, der – fra nu af – lever i bedste velgående på denne TV distributørs TV-boks.

Dermed endte det med at blive Waoo  der løfter sløret for hvordan den almindelige forbruger og “ikke lineære TV seer” kommer til at opleve de “ikke-længere-TV kanaler” som DR lukker fra årsskiftet.

Ind til videre ser det dog ikke ud til at Waoos TV-kunder kommer til at opleve en forskel.

DRTV er flyttet ind på Waoos  TV-boks - DR2Plus følger efter engang i det nye år

Vil de se DRTV, klikker de bare på det “univers” og ser videre der, for – eventuelt – at zappe tilbage til en “rigtig” flow TV kanal, på et senere tidspunkt.

Oplevelsen kan med andre ord blive “tæt på” hvordan det opleves at se TV, normalt.

Der er dog tale om en opdatering, som den enkelte kunde lige er nødt til at tjekke efter, om er kommet af sig selv.

Ellers skal de lige opdatere manuelt.

Når den er på plads, kan DR Ultra og DR3 så ellers bare ses “som før”, bare med det forbehold at der ikke længer er tale om TV kanalerne, men om “indhold” eller “platforme”, der minder om Netflix, hvor det er muligt både at se med i realtid (flow) eller på helt egne premisser.

Læs også  Netflix løber med 50pct af omsætningen

DR eller Waoo supplerer ydermere op med et personligt login, så det er muligt at vende tilbage til den brugerflade man sidste havde konfigureret.

Adm. direktør Jørgen Stensgaard, forklarer

 -DR laver en lang række populære programmer, som danskerne gerne vil se, og deres kanaler er blandt dem, der bliver set absolut mest. Derfor skal vores kunder naturligvis have nem og direkte adgang til de flere tusinde programmer som DRTV indeholder, så de kan se dem, når de ønsker det, slutter han og bliver suppleret af underdirektør Lars Fredenslund Høgsberg, DR Medier.

Han siger:

 -Vi er glade for at Waoos TV-kunder nu mødes af vores opdaterede DRTV, så vores stærke danske indhold er så nemt tilgængeligt som muligt, for så mange danskere som muligt. Målet er at vores streamingtilbud skal være lige så stærkt og attraktivt som vores flow TV, slutter han.

Waoo kunder – og alle andre – kan ydermere efter årsskiftet se DR2+ der også bliver en stream.

Her kan der ses programmer og indhold om kultur og samfund.

Waoos TV-kunder har dog også muligheden for at tilkøbe andre streamingtjenester, til deres TV-boks.

Det er således muligt at købe adgang til Viaplay, Netflix og YouTube, hvor den sidste tjeneste som bekendt, primært er gratis.

Læs også  DR konstaterer merforbrug

Vi gætter på at det er muligt at tilkøbe YT Originals også.

Hele ideen er uanset at kunderne ikke behøves at forholde sig til om de ser flow TV, eller streamer.

Noget der ser ud til at fungere hos Waoo.