DR på vej med ny omgang Løvens Hule

En af de absolut største seersucceser for DR, er deres version af reality formatet “Løvens Hule”, der nu er nået til femte sæson.

Der var ellers tvivl om formatets fremtid, tilbage i efteråret, hvor en af de faste medvirkende tog videre.

Igen.

Det ser ud til at være løst, hvorfor  seerne kan glæde sig til at møde  Jacob Risgaard, Christian Arnstedt, Mia Wagner, Jan Lehrmann og Jesper Buch, der alle er parate til at tjekke op på gode ideer.

Premieren, der skulle være tidligt næste år, må formodes at resultere at der – igen – er omkring 700.000 seere der kigger med, når formatet bliver sendt fra den 2. januar.

DR på vej med ny sæson af Løvens Hule i 2020

Folk der har fulgt med, vil have bemærket at der er hele to nye løver med.

Christian Arnstedt og Jacob Risgaard.

Og mens Christian Arnstedt, der har en baggrund som både serieiværksætter og serieinvestor, blot er 31 år skulle garantere en “anderledes investorprofil” til panelet, er Jacob Risgaard en del af Coolshop, der fra Aalborg sælger varer til hele verden.

Jacob Risgaard siger:

 -Det lå bestemt ikke i kortene, at jeg skulle være virksomhedsejer og foredragsholder. På trods af en skæv skolestart og lidt for meget ballade på Frederikshavns gadehjørner kom jeg tilbage på sporet, fordi jeg mødte nogle mennesker, der troede på mig. Det gav blod på tanden og nye ideer og investeringer blev med tiden til solide forretninger. Jeg glæder mig til at kunne dele ud af mine erfaringer sammen med et stærkt hold i “Løvens Hule”, som jeg gennem alle sæsoner har fulgt med stor interesse, slutter han.

Læs også  Rikke Møller Pedersen til TV2 Sport

Christian Arnstedt supplerer:

 -Jeg synes, det er en fantastisk inspirerende proces at se ting vokse. Det at se en virksomhedsidé blive til virkelighed og blive til en arbejdsplads er enormt inspirerende. Det er med den største ydmyghed, at jeg sætter mig i stolen i løvepanelet sammen med meget dygtige og erfarne investorer. Jeg håber, at jeg kan være med til at inspirere nogle af de yngre seere til at gå ud og tage springet og starte en virksomhed, og dermed være med til at hjælpe det danske iværksætterøkosystem. Jeg ser ikke mig selv som en ”guru” på alle områder indenfor iværksætteri, og jeg laver selv stadig fejl hver uge, men jeg tror alligevel, jeg kan hjælpe iværksætterne på en del områder ud fra mine egne erfaringer med at starte og investere i mange forskellige virksomheder, samt mine erfaringer med forskellige virksomheder gennem mine syv år i McKinsey, slutter han.

DR er ikke så venlige at ligge promoer eller klip ud fra hverken den kommende eller tidligere sæsoner. så her lige en monolog med Jesper Buch i Jyske Bank TV.