Riedel køber Embrionix

Folk der er nede i den mere tekniske ende af miljøet, ved at virksomheder som Riedel og Embrionix, er blandt de tunge spillere i “signal” afdelingen.

Derfor overrasker det  sikkert flere at Riedel netop har købt Embrionix.

Omvendt er der tale om en fint match, da begge kan se tilbage på en lang historie, med pænt stor succes, der nu bliver til en og samme fremtidige succes.

Og mens Riedel – måske – ikke var super hård på “IP-enabled hardware” siden, kan der ingentvivl herske om at det er de nu, netop fordi Embrionix var det.

Embrionix er ydermere en af pionererne på IP video processering, hvilket – burde – betyde at en masse Riedel gear enten kan eller bare bliver opgraderes, da Embrionix faktisk også var stærke på software siden.

Embrionix, der blot er fra 2009 solgte indtil for nyligt “småt men godt” high-density IP gateways, IP signal processors, og converters der alt sammen levede op til broadcast kravene.

De står bag mere end 20 patenter, der alle handler om “groundbreaking technologies”.

Riedel, der retteligt hedder Riedel Communications, er allerede en “global spiller”, der nu bliver endnu stærkere.

Deres fokus er som bekendt netværk og kommunikation, der nu bliver endog voldsomt meget “klogere”, nu hvor en masse Embrionix bliver en del af produkterne, over tid.

Læs også  TV2 siger det DR ikke tør

Thomas Riedel, CEO, Riedel Communications siger:

 -Sometimes, things just fit. Just like Riedel, Embrionix started out as a garage company and has managed to preserve its innovation-driven startup spirit on its way to global success. Our company philosophies are an ideal match, and our product portfolios and competencies complement each other perfectly, starter han og fortsætter.

 -Riedel is an international player, and we can offer Embrionix all of the benefits of a comprehensive global sales and support infrastructure. Embrionix, on the other hand, has access to unique technologies and proprietary knowledge that will be instrumental in our quest for innovation leadership in the field of video infrastructures, slutter han.

Riedel overtager alle medarbejdere fra Embrionix, og ser ud til forsat at have HQ i Montreal, hvor de mere end 50 teknikere fortsætter med at udvikle, nu bare for Riedel Communications, der har 700 medarbejdere i forvejen.

Renaud Lavoie, CEO, Embrionix, supplerer:

 -As a hybrid IP environment, Riedel’s MediorNet is trusted by customers around the globe as an ideal bridge to the IP world. Our high-density IP gateway and processing solutions will greatly enhance the MediorNet ecosystem and expand its application areas, making it more powerful than ever, startar han og fortsætter.

 -In recent years, our young company has experienced phenomenal growth. Now, the partnership with Riedel will further accelerate demand for our technologies and pave the way to an even brighter future. We are thrilled to continue the Embrionix success story as a member of the Riedel family, and I am happy to be part of this journey, slutter han. 

Læs også  Scorsese lander 1,265 milliards aftale med Apple