Skal du have en masse droner i luften

Nu er det jo ikke alle der – sådan lige – kan får en hulens masse droner til at lave “et lysshow”.

Og dem der kan, bor ikke lige i nærheden.

Derfor, næste gang der er brug for en sådan løsning, kunne Verge Aero måske være værd at kontakte.

De har i hvert fald en smule erfaring på området.

Som eksempel har de netop gennemført deres første – store – “drone light show”, i dette tilfælde sammen med lokale Sky Precision, der hjalp til i Mexico, hvor Verge Aero fløj 150 samtidige droner, der – i princippet – blot var tænkt som en “blinkende lampe” der bevægede sig til DJ Martin Garrix, der var i Mexico for at markere “Día de Muertos” ved “the FIG19 hot-air balloon festival”.

Selv om at du sikkert har gættet det, er det ikke bare sådan lige at flyve 150 droner.

Alene at få dem op i luften, er lidt af en udfordring.

Ikke desto mindre ser det ud til at lykkedes for FIG, der er kort for Festival Internacional del Globo, der i byen León i Mexico, fandt de fornødne tilladelser og og en operatør der kunne klare opgaven.

Opgaven, der så endte med at blive “en koreografi” til fire sange, blandt andet spillet live af guitar maestros, Rodrigo y Gabriella, skulle efter sigende have været lidt af en succes, hvorfor Escandra Salim Alle, CEO of FIG siger:

Læs også  Endnu en Cine drone

 -We are excited to have hosted the first drone show ever here in Mexico. The show content was amazing, Verge Aero did an excellent job. The enormous crowd loved the drone show and our social media had a blast!, slutter han.

Folk der har prøvet at flyve med droner, ved at en enkelt drone, kan være udfordrende at flyve.

10 ligner noget der er umuligt, hvorfor 150 fuldstændigt flytter grænsen for hvad der er muligt.

Igen.

Verge Aero har prøvet det hele før, hvorfor Israel Canino, CEO of SkyPrecision er glad.

Han siger:

 -We are really satisfied by the professionalism and responsiveness shown by Verge Aero. They performed an amazing show, no matter the changing circumstances in a short time. We’ll definitely keep working with them on many shows in the future.

Ud over de mange droner, fløj der – naturligvis – også en masse luft balloner rundt, hvilket alt i alt gav publikum en oplevelse af de specielle.

Du kan læse mere om Verge Aer her, der sælger teknologi til “synkron drone flyvning”

Her lidt video