Find NBCU content på Viaplay og Viasat

Har du ind imellem undret dig over at det – altid – er på TV3 Viaplay eller Viasat at du finder de nyeste NBCUniversal serier, er der en god grund til dette.

Nent Group har nemlig i en længere årrække haft en velfungerende aftale med netop NBCUniversal, der betyder at alt fra “kids content”, til voksne TV serier og film rettigheder fra NBCUniversal International Distribution bliver sendt på TV3 Viaplay eller Viasat.

Nu er der så indgået en ny aftale, der betyder at TV3 Viaplay eller Viasat har købt det såkaldte “First-window” til en række – nye – børneproduktioner og lidt til.

Der er tale om en såkaldt high-profile NBCUniversal kids series aftale, der betyder at helt nyt indhold, der inkluderer indhold fra DreamWorks Animation, der inkluderer serier/produktioner som “Where’s Waldo”, “Cleopatra in Space”, og endelig “Dragons: Defenders of Berk” (serien ?) suppleret med animerede serier som “Curious George”.

På film siden.

Altså den der er målrettet de yngste, kan børn se frem til (mere) “Shrek”, “Trolls”, “Kung Fu Panda” og endelig mere fra “Boss Baby” film serien.

Fra arkivet kommer “Sing” og “Despicable Me”, samt mere end 30 “Barbie” film.

Aftalen der træder i kraft i løbet af marts, inkluderer Sverige, Norge, Danmark og Finland, der kan se indholdet forudsat at de betaler for adgang til Viaplay eller Viasat.

Læs også  Christina Sulebakk avancerer igen

Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer siger.

 -High-quality kids content is a cornerstone of Viaplay’s unique offering, and this latest agreement with NBCUniversal means that our younger viewers can experience even more fantastic entertainment featuring their favourite characters. This has been a groundbreaking year for NENT Group, in which we have agreed long-term content partnerships with many of the world’s biggest studios. We look forward to bringing the best of Hollywood to audiences of all ages across the Nordic region for years to come, slutter hun og bliver suppleret af .”Belinda Menendez, President & Chief Revenue Officer, NBCUniversal Global Distribution and International.

Hun siger:

 -We’ve always prided ourselves on the breadth and depth of NBCUniversal’s catalogue and are delighted to expand upon our partnership with NENT Group through this new deal for children’s content. Their viewers already have access to our blockbuster hits and award-winning feature films, in addition to fan favourite scripted and unscripted shows, but now they will also be amongst the first in the Nordics to enjoy our family friendly animated movies and TV series, slutter hun.

Her en promo for en af de serier, dine børn for fremtiden kan se på TV3 Viaplay eller Viasat, hvis i er kunde.

Læs også  DR prøver med fiktion for hele familien i påsken