Tid til Badehotellet

Seertallene er helt i top i øjeblikket, og det er nok også godt, nu hvor der ikke – længere – er millioner der kigger med når det håndboldherrerne banker andre nationer.

En del tyder nemlig på at det bliver “en dyr omgang” for TV2 at vores ellers stolte nation – så tidligt – måtte forlade arenaen.

Igen.

TV2, som det gik mest ud over, står parate med en ny seermagnet, nemlig Badehotellet, der fra næste mandag og godt ind i foråret, vil vise at der findes steder i landet, hvor solen skinner altid og hvor de fattige tager det hele med et smil, mens de rige kigger på.

Folk der har fulgt med de sidste 6 år, vil vide at der er kommet en ny ejer.

Hun, Amanda, glæder sig ikke overraskende til at byde gæsterne velkomne, trods “mørke skyer over hotellet”, skinner solen fortsat 25 timer i døgnet i den serie.

Fiktionschef, Katrine Vogelsang, glæder sig over den nye sæson, og siger:

 -Jeg glæder mig altid til at dele en ny sæson af “Badehotellet” med danskerne, og selvom vi er nået til besættelsen, kan jeg godt love, at solen stadig skinner trods mørke skyer. Historien om besættelsen er ikke ukendt, men ny for Badehotellet’s gæster, der om de vil det eller ej, er tvunget til at forholde sig til tyskernes tilstedeværelse. Desuden har forfatterparret Hanna Lundblad og Stig Thorsboe på fornemste vis flettet fortællingen om byggeriet af Aalborg Lufthavn ind i denne sæson.  Opførelsen af lufthavnen spillede en central rolle for tyskerne i deres vej mod Norge og var dermed en vigtig grund til, at tyskerne valgte at besætte Danmark. Det er velskrevet dramatik og public service i fineste forening, slutter hun.

Læs også  TV2 lover en sjov fredag fra den 20

Hanna Lundblad og Stig Thorsboe glæder sig også.

De siger:

 -“Badehotellet” er som altid en blanding af drama og komedie. Det gælder stadig her under besættelsen, og seerne vil opleve, at komedien bliver mere udtalt, fordi der er kommet en ny, markant modspiller på banen. Det har for alle os, der laver ’Badehotellet’, været en stor fornøjelse at arbejde med den nye sæson, slutter forfatterne.

Blandt de mange oplevelser seerne kan se frem til, er “Mørklægning og alsang”, da ….”både gæster og personale stilles over for valget, om de – som den danske regering – skal gå samarbejdets vej, eller om de skal sige nej til tyskernes krav og derved risikere, at Amandas første sæson også bliver den sidste”….

Bedst af alt kommer der flere nye spillere med i serien denne gang.

Seerne kan således glæde sig til at opleve Rasmus Botoft, Lucinda Vinde Dirchsen samt Troels Malling Thaarup og Aske Bang.

Ellers kigger Jan Larsen og Anton Rubtsov også forbi.

Der er tale om syvende sæson, der får premiere den 27. januar, altså på næste mandag, hvor TV2/ SF Film Production i co-produktion med Nitrat Film og Thorsboe & Lundblad produktionen må forventes at hente 1,2 eller flere millioner seere over på TV2.

Læs også  Viaplay nået til Finland