Absolut overset sportsgren på Viaplay

OK, der skal nok være nogle der ved hvad “the World Padel Tour”, er for noget.

Vi er bare mange flere der – ganske enkelt – aldrig havde hørt om “Padel sporten”, før vi her på redaktionen nu kan konstatere at Viaplay er det nye “home” for “The World Padel Tour”, de næste fire sæsoner.

Igen.

Det burde give os et par år til at finde ud af at oversætte “Padel”, som vi formoder er navnet på den ketsjer de spiller med i denne turnering, til dansk.

Uanfægtet vores manglende indsigt i dette spil, der i følge Wiki mest spilles i Spanien og i Latinamerika glæder Nent Group sig til at du kigger med, når de mange kampe bliver slået an, med disse padel tennis bats.

WPT, eller the World Padel Tour kommer allerede til deres mange kanaler og platforme i løbet af  2020 og fortsætter altså frem til og inklusiv 2023, hvor man – sagtens – kunne forestille sig at denne sportsgren vil være blevet mere populært her i landet også.

I den forbindelse er det på sin plads at pointere at WPT altså ikke er WPT (World Poker Tour ), men derimod World Padel Tour, som du fortsat ikke kan læse meget om hos Dansk Padel Forbund, der ser ud til – indtil nu at have været en meget lille og pænt eksklusiv størrelse, der dog – som du kan se på billedet – har danske repræsentanter der spiller i internationale kampe.

Læs også  Viaplay fortsætter med Nordic Darts Masters
Bemærk de mange regionale – inklusiv Mijas – bynavne denne “lokale” Padel er udstyret med

Vi har fundet forbundets FB side, her, hvor det – blandt andet – fremgår at Dansk Tennis Forbund indgik en samarbejdsaftale med Dansk Padel Forbund tilbage i 2018, så sporten er officiel her i landet.

Tilbage på TV er det så ellers planen af Nent Group streamer live fra alt WPT, samt kigge – løbende – på amatører via Viaplay Padel Open, der ser ud til at handle om nordiske spillere.

2020 sæsonen starter sidst i februar med Marbella Masters, der – med garanti – bliver spillet med en herlig udsigt til Middelhavet. 

Folk der kender sporten kan glæde sig til at opleve  Marta Marrero Marrero og Marta Ortega Gallego, samt Francisco Navarro Compán og Juan Lebrón Chincoa, der alle fire er de bedste i verden.

Sporten der er fra Mexico, blev opfundet der i 1969.

Kim Mikkelsen, Nent Group Head of Sport siger.

 -Padel is an all-action spectacle that already attracts millions of players around the world. As the region’s leading streaming company, we have a unique opportunity to lead the growth of this global phenomenon in the Nordic countries over the next four seasons. In particular, the Viaplay Padel Open will give even more local talents the chance to show their padel skills at the very highest level, slutter han.

Læs også  Nent løb med Starzplay

Du kan læse mere om sportens danske deltager på deres FB side her.

Her lige 5 timers TV fra strella Damm Master Final 2019 – vi er sprunget lidt frem, så du kan se hvor hurtigt spillet kan blive, da der spilles med bander og lidt til