Har du et spil der skal videre

Noget tyder på at spilfolket og – alle andre – har muligheden for at møde hinanden her den 21 og 22. april.

Det er nemlig disse dage hvor “Copenhagen MatchUp” mødes for at netværke.

Arrangementet der retteligt hedder “Copenhagen MatchUp 2020”, er skabt for at spilinvestorer og udgivere fra hele kloden, kan mødes for der at finde ud af hvad de kan bruge hinanden til.

Og nu hvor der er gang i eSport, kunne det sagtens tænkes at der findes spil producenter eller investorer der leder efter nogle der – også lige – kan lave lidt video, eller det der er værre.

Igen.

Det handler mest om at investorer og udgivere kommer til at møde hinanden, for – om end ikke andet – tale om “det” som det hele handler om, nemlig det indhold der går og venter på lidt gryn, så det kan blive distribueret globalt.

Ikke overraskende vil der være en god del danske spilvirksomheder, der “på hjemmebane” får endnu større mulighed for at finde potentielle fremtidige forretningspartnere, uanset om det handler om investeringer eller – supplerende – levende billede produktion.

Eventet der er arrangeret af Producentforeningen, Vision Denmark, Interactive Denmark og MeetToMatch, koster ikke noget at komme ind til.

Læs også  700 timer dart og snooker på Viaplay

Så er du i spil miljøet, eller har leveret indhold til samme er det – garanteret – på sin plads at kigge forbi.

Dagene kommer til at forløbe som følger:

Tirsdag 21. april

Dag – Op til 3 private studiomøder med investorer og udgivere på din egen hjemmebane (forbeholdt København-baserede studier)

Aften – Developer drinks, hvor du kan møde publishere og investorer under mere afslappede forhold (forbeholdt execs)

Onsdag 22. april

Dag – 1:1-møder i den gamle Børsbygning i København, hvor både investorer / publishere og udviklere kan booke møder med hinanden gennem MeetToMatch-reservationssystemet. Morgenmad og frokost er inkluderet.

Aften – Uddeling af Spilprisen på Bremen Teater. Køb din billet på Spilprisen.dk (salg starter ultimo marts)

Vil du med, kan du tilmelde dig her.

De to intense dage sluttes af med at der uddeles en række spilpriser. 

Det er også et arrangement du kan tilmelde dig til.

Det gør du her.