Nent overtager fodbold

Der er snart ikke en international liga, der er “værd at følge med i”, der ikke har fundet sit “hjem” hos Nent Group.

Man skulle nærmest tro at de var igang med at løbe fra alle andre, hvilket de sikkert også er.

I den forbindelsen har de netop overtaget Bundesliga rettighederne frem til og med 2025, hvilket , nærmest begynder at ligne et monopol.

Du vil nemlig for fremtiden – cirka 1800 kampe frem – kun kunne opleve Bundesliga på Viaplay, og måske lidt på FTA kanalerne, de næste 6 år, nu hvor der bliver sendt – cirka – 300 kampe live fra denne liga, hvert år.

Det specielle her, ser ydermere ud til at være at “prioriteringen” er Viaplay, suppleret af de lineære kanaler, forstået på den måde, at de lineære kanaler er nærmest irrelevante, når du har adgang til stream tjenesten.

Og nu hvor Nent Group lover at hver eneste kamp, bliver fulgt op med hvad de kalder for en “world-class studio production”, tyder noget på at de rent faktisk prioriterer the Bundesliga, der bliver suppleret med the German Super Cup og lidt til.

Ganske interessant ser det ud til at hele eller dele af netop Bundesliga bliver produceret i UHD, hvorfor der hver uge vil blive streamet/sendt mindst en kamp i Ultra High Definition.

Læs også  Nent og SF Studios laver børne TV

Som vi forstår det, både på deres – lineære (?) UHD kanal og på Viaplay.

Kim Mikkelsen, Nent Group Head of Sport siger:

 -The Bundesliga is one of Europe’s best and most exciting leagues, and holds enormous interest from a Nordic perspective. This long-term deal means fans can see many of the region’s biggest talents every week on Viaplay, including Erling Braut Håland – the first teenager in the league’s history to score seven goals in only three Bundesliga games. Nent Group is the Nordic region’s leading streaming company and the breadth of our football coverage is simply in a league of its own, slutter han og bliver suppleret af Robert Klein, Bundesliga International CEO.

Han siger:

 -Over the past few years Nent Group has taken coverage of the Bundesliga to the next level across the Nordic region. This has been helped by the strong connections the league has with Nordic fans. They’re attracted by the pure, entertaining soccer we describe as “Football As It’s Meant To Be”. This authenticity is why so many Nordic stars have made a significant impact in Germany, none more so than Erling Braut Håland who is the hottest striker in the world right now. We look forward to capitalising on this as we continue to develop the positive relationship we have built with Nent Group, slutter han.

Læs også  Nent Group flytter tilbage til Sverige

Fodbold på Viaplay og FTA kanalerne inkluderer dermed:

UEFA Champions League, the English Premier League, EFL Championship og FA Cup.

France’s Ligue 1, Superligaen, Belgium’s First Division A, the Netherlands’ Eredivisie, the Scottish Premiership og verdens top three women’s football leagues.

Og endelig alt UEFA Euro 2020.