Facilis og Titan Data Solutions partner op på EU

Folk der beskæftiger sig med storage i den lidt tungere ende kender sikkert allerede Titan Data Solutions og Facilis, der begge distribuerer store “Shared storage solutions”, der kan håndtere alt fra 100 arbejdspladser til hele TV stationers netværk.

Og selv om at det ikke kan overraske, er det forventeligt at samarbejdet, der betyder at Facilis teknik, nu vil være til at finde hos omkring 400 forhandlere rundt om i Europa, også betyder at flere vælger at gå den vej, hvorfor det jo er på sin plads at kende til Facilis HubStack storage, som eksempel.

Quantum LTO media distributøren, og Facilis håber ikke overraskende på at deres produkter og ekspertise på område vil overbevise flere om at vælge deres løsninger, uanset om det så bliver en fiber baseret remote version, eller en af dem der står i kælderen og koster kassen i strøm.

Shane Rodbourn, Facilis Chief Operating Officer, siger:

 -The partnership between Facilis and Titan is an exceptional choice as we grow and expand our footprint in Europe, starter han og fortsætter.

 -We have a large customer base of media companies utilizing our storage solutions today, but Titan brings prodigious storage and industry expertise to help go to market successfully and support our customers, slutter han og hentyder til de mange produkttyper som Titan kan levere.

Læs også  GV ude med IPVU

Herunder løsninger der håndtere eller fungere som “data management architectures”, “deduplication”, “unified storage platforms”, “hybrid cloud storage”, “long-term archival storage” eller et “array of data movers”, der kan erhverves i fysisk eller virtuelle versioner.

Jim McKenna, CMO at Facilis, supplerer:

 -We rely upon our reseller channel to maintain the relationships we have with our European customers, and now we’re giving them a European resource that they can rely upon for support and sales assistance, starter han og fortsætter.

 -Titan has the skills in media production and IT to bridge the gap between the old and the new, as we expand our product offerings and scale out our customers’ creative networks, slutter han.

 David Treadwell, Titan Solutions Director, er også glad.

Han siger:

 -We’re very happy to be working with Facilis Technology; Facilis is affordable shared storage, both easy to use and deploy, starter han og fortsætter.

 -They have a strong brand already and a great presence in the M&E sector. Titan can really help to raise that awareness further in the UK and Europe, both by increasing customer breadth as well as providing local technical expertise, slutter han.

Besøg de to selskaber:

Titan Data Solutions

Facilis Technology