Adobe MAX i Lisabon

Hvis du sådan går og roder den mindste smule med Adobe produkter og levende eller faste billeder, er den kommende “Creativity Conference”, der nu – endelig – kommer til Europa, nærmest et must, at hoppe på.

Konferencen, der befinder sig i den tunge ende, med en normal pris på 650 Euro for et par dage, er – omvendt og pænt heldigt – på tilbud, i disse dage.

Vi har ikke helt fået fat i om det tilbud gælder alle, eller kun eksisterende kunder.

Igen.

Vi gætter på at Adobe gerne vil have en masse brugere til at kigge forbi, så hvorfor ikke.

Er du frisk er det derfor muligt at købe adgang til MAX Europe for 300 Euro, hvilket er et skvat under halv pris.

Hopper du på, er det nok også voldsomt smart lige at få fingrene ud og booke et hotel eller noget AirBnB ( selv om at de netop er røget på FNs fy-føj liste ), til dagene omkring den 15 og 16 juni i Lisabon.

Tager du med, garanterer vi 110 procent sol, som den ellers kun kan opleves i Badehotellet, der sikkert har været forbi lidt Adobe software også.

Eller også har graderne bare været på MAX i LA, der blev afholdt i 2019.

Læs også  Netflix går efter TV seerne

Hvad kommer der så ellers til at ske ?

Det er faktisk ukendt, bortset fra de store linier.

Men nu hvor der altid er nærmest uanede mængder af indhold på de her MAX messer/sessions, burde der være garanti for at dem der deltager kommer hjem med netop så meget ny viden, at der ikke er meget andet at gøre end at komme igang med at bruge denne nye viden.

En del tyder i den forbindelse på at der sker “en masse” i dagene op til  ( weekenden 13-14 juni ) og – vel sagtens i dagene efter, hvorfor det – måske – er smart allerede nu at hyre noget at bo i, i et par dage før konference og måske hele uge 25.

Læs videre her

Her lidt fra LA MAX i 2019