Guf til Reality seerne

Nu hvor sæson 4 af “Ex on the Beach” er på vej, kan der vist ingen tvivl herske om at foråret er på vej.

Som vi forstår det, kan Dplay og Kanal 4 allerede nu love en sæson fuld af “frække flirts, fester og følelser”, her fra søndag den 1. marts hvor dørene bliver sparket ind til “villaen i Brasilien”, hvor sæson 4 bliver optaget.

Og selv om at man ikke skulle tro at det var muligt, lover Discovery at hovedparten af de “nye, sprudlende singler” hurtigt “giver slip på hæmningerne og hovedkulds kaster sig ud i intrigerne, kærligheden, jalousien og den slags drama, som kun “Ex on the Beach” kan levere”, som de skriver det.

Programdirektør Pil Gundelach Brandstrup forklarer

 -“Ex on the beach” har siden vi lancerede første sæson for halvandet år siden, været en blændende succes. Særligt på vores streamingtjeneste DpIay, hvor nye sæsoner hele tiden har overgået den foregående. Derfor har vi selvfølgelig tårnhøje forventninger til sæson 4, starter hun og fortsætter.

 -Jeg tør godt love, at vi heller ikke med denne sæson kommer til at skuffe seerne. Vi har fundet et fantastisk cast, som i den grad leverer ægte reality. De er ikke med for pengene eller jagten på at vinde det hele. I “Ex on the Beach” er det deres ægte følelser, der er på spil, og her sætter de alt ind for at vinde den store kærlighed, eller i hvert fald en oplevelse, der ikke går i glemmebogen.

Læs også  Amazon Prime Video viser vejen i Norge

Selv om at det heller ikke kan overraske, har Discovery derfor allerede kastet sig ud at caste sæson 5.

Formatet her har nemlig fortsat trukket netop så mange overskrifter, at producenten vurderer at dette reality format er “i en liga for sig selv”.

Ganske interessant ser det ud til at location i sæson 5 bliver en ny og anden, end den seerne end ikke har oplevet i sæson 4.

Der som pointeret har premiere den 1. marts.

Vi har fundet en promo som fortsat er pænt ekslusiv.

Vi var nummer 30 der så den på YT.