Ræs på Dplay

Folk der bare elsker lugten af drengerøv med for mange penge, kan se frem til en på opleveren den 27. februar, når Dplay starter op på “Top Gear – Danmark”, der som du har gættet det, er en lokal version af “Top Gear”.

Det er som eksempel derfor at værten har gummistøvler på.

Der skal jo være forskel, og noget “specielt dansk”, for at gøre produktionen “Ubeskriveligt fed”, som en af værterne mener at serien er blevet.

Konkret, bliver der tale om – et koncept – der minder om det internationale “Top Gear”, hvor “tre venner tager på road trip”, i form af Felix Smith, Dar Salim og Jesper Carlsen og nogle biler, og et par TV hold.

Og nu hvor det – mere eller mindre – kun er den tidligere racerkører Jesper Carlsen, der – nogen sinde – har kørt rigtigt hurtigt, må det formodes at blive ham, der får sat rigtigt turbo på optagelserne.

Felix Smith, der omvendt har en del mere værtserfaring end de andre siger:

 -Den vildeste oplevelse var at få lov til at køre bil på en skiløjpe. Den udfordring har stået på drømmelisten længe, og jeg havde egentlig afskrevet den. Det var lige så livsfarligt, som jeg havde forestillet mig, starter han og blive suppleret af Dar Salim.

Læs også  Se alt det sjove på eb.dk

Han siger:

 -Der er noget “tre venner på road trip” over vores version af Top Gear, hvilket jeg synes er hyggeligt, forhåbentligt også for seerne. Det bedste for mig var uden tvivl, når man fik lov til at presse bilerne og sig selv til det yderste på en bane. Så var det næsten lige meget, hvilken bil man kørte i, slutter han og bliver suppleret af Felix Smith, der fortsætter.

 -Seerne kan forvente fede biler, dumme udfordringer, plat humor og højt tempo. Jeg har nydt hvert et sekund. At få lov til at lave mit alltime yndlingsprogram sammen med to gode venner og et overflødighedshorn af lækre biler har været ubeskriveligt fedt, slutter han.

Dermed har vi stadig ikke hørt hvad den tidligere racerkører, Jesper Carlsen, mener.

Det kan hænge sammen med at han også er Relation Manager for Kevin Magnussen.

Han glæder sig dog også.

 -Det kom egentlig lidt bag på mig, hvad jeg var blevet en del af, og hvor vildt det i virkeligheden var. Den ene dag fik man lov til at køre gennem København i en UTV, som jeg nok aldrig får lov til at gøre igen. Den næste dag kørte jeg i en Lamborghini Countach. Det var som at være med i filmklassikeren “Ud at køre med de skøre”. Det var lidt af en drengedrøm, der blev udlevet, slutter han.

Læs også  Sidste år 1021 mio i år 450K seere

Som altid i dette koncept, er “The Stig” også med her i landet.

Det er ham der sætter banerekorder og ham der kører stærkt.

Slutteligt har du gættet det.

Den danske version af Top Gear, er naturligvis en slags Celebrity Top Gear, hvorfor der også er blevet plads til en række kendte.

Som eksempel kan seerne af formatet derfor se frem til Mikkel Kessler, der sætter “baseline-tiden”, som vi gætter er på den bane, hvor bilerne skal køres halvt ihjel.

Discovery Networks Danmark, er også glade, herfra siger programdirektør Pil Gundelach Brandstrup:

 -“Top Gear” er et af verdens mest kendte underholdningsformater, så vi er stolte og begejstrede over at have landet denne aftale med BBC – og glæder os til endelig at kunne vise resultatet til danskerne. Jeg er sikker på, at “Top Gear – Danmark” kommer til at smitte med programmets og værternes tydelige begejstring – og både give seerne sved på panden, et ordentligt sug i maven og mange gode grin, starter hun og fortsætter.

 -Discovery Networks Danmark har købt rettighederne til “Top Gear” af BBC Studios Nordics, mens Nordisk Film TV/Banijay Group har produceret.

Der er foreløbigt produceret otte episoder, og der er premiere på Dplay den 27. februar.

Det er ukendt om det bliver muligt at se med på lineært TV.

Læs også  21,2 procent kiggede altså ikke med