Møderums gigant opruster

En del af virkeligheden i miljøet, er installation af løsninger, der måske kun perifert har noget med levende billeder at gøre.

Igen.

En god kunde, der – får lavet film – og som også lige har brug for lidt møderums gear, er jo stadig en god kunde.

I den forbindelse er det herligt nyt at Poly netop har indgået et udvidet samarbejde med Starin.

Det betyder nemlig at det er muligt at få fingrene i komplette løsninger til møderum, da Starin sørger for at der kan leveres “Zoom Rooms” på mindre end 48 timer, uanset hvor i Europa det brænder.

Dermed kan dine kunder også bliver til Poly kunder, der er en smart løsning, der – kort sagt – kan alt det som møderums hardware skal kunne.

Og da Poly kommer fra Plantronics, er det muligt at supplere op med en masse andet møde gear, som white boards, der kan males på – virtuelt – eller skærme der kan tegnes på, mens den “anden ende” kigger med.

Mulighederne er mange.

Centralt i det hele findes den såkaldte videobar Poly Studio X, der er en slags ekstra højtaler bar til møde rums TV’et, der monteres på dette, hvorefter det er muligt for diverse afdelinger af virksomheden at holde møder uden at skulle ud og rejse.

Læs også  Så dør NAB2021 nok

Nick Tidd, vice president, global channel sales hos Poly forklarer:

 -Vores næste generation af løsninger er drivkraft for produktiv, autentisk og meningsfuld kommunikation på arbejdspladsen, starter han og fortsætter.

 -Vi har bygget Poly Studio X for at gøre det virkelig enkelt at bruge Zoom Rooms. Dagens annoncering er en del af vores forpligtelse til at gøre implementering af Zoom Rooms endnu hurtigere for europæiske brugere og det tjener vores bredere vision om et arbejdsmiljø, hvor det er ubesværet at samarbejde og være produktiv, slutter han.

Jeff Smith, leder af Zoom Rooms, supplerer:

 -Zoom har et langvarigt forhold til Poly såvel som Starin, og sammen er vores mission at gøre videosamarbejde lettere og smartere, starter han og fortsætter.

 -Brugerne er i stigende grad afhængige af Zoom Rooms til effektive møder, og Poly Studio X optimerer mødelokaler med et specialbygget apparat, der problemfrit leverer en positiv samarbejdsoplevelse, slutter han.

Læs videre hos Poly her.