Kun almindelige Coronas på NAB2020

Den skulle være god nok.

NAB2020 har netop officielt bekræftet at NAB2020 stadig bliver til noget.

Om det hænger sammen med at den amerikanske præsident har fortalt at Coronavirus er væk til april, fordi det bliver varmere, eller ej, er uklart.

Sikkert er det dog at NAB bliver til noget, modsat den nyligt droppede mobil telefon messe i Barcelona, der blev opgivet på grund af Coronavirus og det faktum at en god del af dem der ved noget om mobiltelefoner kommer fra Kina.

Så hvis du var i tvivl skulle den være god nok.

NAB2020 bliver fortsat afholdt i dagene fra den 18. til den 22. april.

Og hvis du troede at det “bare” er markedsføring, tager du fejl.

Arrangørerne af NAB2020 er både i dialog med World Health Organisation samt Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Eneste potentielle problem vil være at en god del af de besøgende fra Asien, kan få problemer med at komme ind i USA, da myndighederne har strammet op på hvem der kan komme ind i USA, og hvem der ikke kan.

NAB2020 forsikrer dog at gæster og udstillere fra Kina ikke betyder meget for dem, da det – som eksempel – blot er 2 procent af de besøgende der kommer fra netop Kina.

Læs også  Canon slukker for EF mountet

Hvad kan du så se på NAB2020 

Det kunne sagtens tænkes at du kan se et helt nyt endnu ikke annonceret Canon Cine kamera, som rygter mener at vide skulle ende med at blive vist frem – før – NAB2020.

I følge rygterne er det det kommende EOS R5’s evner i forhold til 8K, der skulle være værd at bemærke her.

Eller rettere, det er hvad et af rygterne forventer det kommende kamera – også – kan håndtere.

Andre rygter tror mere på at der kommer et “nyt” EOS C3-500 Mark II kamera ( form og performance ) agtigt cine kamera.

Forventningen med dette er/kunne være at der her bliver tale om et EF og PL mount kamera, hvilket er det “samme” som at mene at der er tale om et “high end” Super 35mm 4K ( og måske ) 8K kamera.

Indtil videre er der absolut intet sluppet ud officielt.

Men nu hvor der både findes intro modeller, C100 – til C 300 mk1, mellemklasse modeller i form af EOS C3-500 Mark II og endelig high end modeller i form af EOS C700 FF der kan skyde 12bit RAW på en Codex optager, er det svært at forvente andet end et C400 i 8K, målrettet aktualitet.

Igen.

Det er blot et gæt herfra.

Læs også  Genelec ude med lydfilm

Rygtet om det kommende “EOS C300 Mark II” lignende kamera, der IKKE er det officielt annoncerede 8K Canon Cinema EOS kamera, kommer fra Canon Rumors.