Bagvejen til HBO Max

Det er stadig lidt tidligt at håbe på at du kan komme til at se HBO Max allerede fra premiere dagen, her i landet.

Ikke desto mindre tyder en del på at du – formondetligt – vil kunne komme til at se en del af  HBO Max, hvis du vælger at se med via YouTube TV.

HBO Max, der end ikke har fået en premiere dag i USA, har dog bemærket at unge seere, hvilket også er dem der kunne kaldes for “first movers”, er lodret ligeglade med “platformen”.

For dem handler det udelukkende om indholdet.

I den forbindelse er YouTube TV jo lige der ved hånden, i form af deres telefon.

“Raised by Wolves” EP: Ridley Scott – Travis Fimmel en en af to androids

Og hvis der er noget i den de vil se, klikker de lidt, og ser så ellers med.

Aftalen, der reelt er en aftale mellem WarnerMedia og YouTube TV, følger op på en allerede eksisterende – og pænt omfattende – aftale i USA.

En aftale der handler om at YouTube TV allerede distribuerer kanaler som TBS, TNT, truTV, CNN, HLN, Turner Classic Movies, Adult Swim og Cartoon Network.

Så hvorfor ikke også HBO Max, der – i forbindelse med denne aftale – bliver suppleret op med “hovedkanalen” HBO og Cinemax, der – her i landet – kunne være kendt for serier som “Banshee” og “Strike Back” og “Warrior”, der for de to første seriers vedkommende har været til at finde på HBO Nordic herhjemme.

Læs også  Altid plads til en streamer til

I den forbindelse har vi ikke rigtigt YouTube TV i vores del af verden.

Vi har i stedet YouTube premium, der – omvendt – sender/distribuerer flere serier.

Indtil videre deres egne Originals som “Impulse” og “Lifeline”, der begge var hæderlige succeser, i følge YouTube.

Det er i den forbindelse – fortsat ukendt – om den såkaldte udvidede aftale mellem WarnerMedia og YouTube TV, vokser ud af USA, i første omgang.

Omvendt kunne det tænkes at HBO – bare – vælger at lade HBO Max blive et tilkøb til HBO Nordic, hvilket – omvendt – ville være tilsvarende interessant, da indholdet på Max bliver i HBO kaliber, nu bare mere blodigt. ( enkelte vil mene at det er hvad der mangler på HBO Nordic )

Rich Warren, president of WarnerMedia Distribution siger i forbindelse med YouTube TV aftalen:

 -As consumers media consumption habits continually evolve and the landscape becomes more and more dynamic, our goal remains constant, and that is to make the portfolio of WarnerMedia networks available as widely as possible, starter han og fortsætter.

 -YouTube has been a valued partner for a number of years, and we’re pleased to not only extend our existing agreement, but also make HBO and Cinemax – and soon HBO Max – available to YouTube TV customers for the first time, slutter han og bliver suppleret af Lori Conkling, Global Head of Partnerships at YouTube TV.

Læs også  Ny remote til Apple TV 4K

Hun siger:

 -Our commitment at YouTube TV is to deliver TV to our members how and when they want it, starter hun og fortsætter. 

 -We are thrilled to continue our partnership with WarnerMedia to deliver their family of networks that are popular among our members, as well as introduce HBO, Cinemax and HBO Max to our growing line-up of premium content, slutter hun.

Som et billede af hvordan udviklingen er i USA, er det ikke kun on-demand indholdet fra HBO og Cinemax der bliver tilgængeligt på YouTube TV.

Det bliver også muligt at se med lineært, hvilket må formodes at hænge sammen med at der fortsat findes unge seere, der – ind imellem – blot tænder for deres TV, og lader stå til.

Ikke overraskende er forventningen at den kommende sæson af “Westworld” trækker en del kunder over på YouTube TV, hvor de senere kan se “High Maintenance”, “My Brilliant Friend” og endelig helt nye “The Plot Against America”, der får global premiere i løbet af kort tid.

HBO Max åbner – selv – først til maj, og – som vi er orienteret – kun i USA.

Det kunne dog tænkes at markeder der er glade for at streame ( herunder Danmark ) tidligt også får adgang til at (til)købe adgang til HBO Max indhold.

Læs også  Universal Control på Macs og iPads

Her lige promoen for den kommende sæson af “Westworld”, der ser ud til at understrege at et stort budget og gode ideer, har det med at gøre serier seværdige, og en familie venlig promo for HBO Max.