DR1 tager ud i vildmarken igen

Folk der elsker at se med, når moderne mennesker bliver udsat for det vildeste, også kendt som naturen, kan glæde sig til en ny omgang “Alene i vildmarken” hvor otte – helt almindelige mennesker – udsætter sig selv for det vildeste, foran en masse kameraer.

Som tidligere handler det om at være den “sidste tilbageværende i den norske vildmark”, ganske som i en række andre reality formater.

Lidt modsat andre formater handler det dog ikke kun om at bitche de andre og på den måde komme forrest i køen ned i Netto.

Det handler derimod om “at træffe de rigtige valg”, at have “den nødvendige erfaring”.

Derfor kommer de medvirkende først til at “forberede sig” til de “mange uger i vildmarken”.

Dette ved at lære at “bygge shelters” og “hytter”.

Som altid i bedste hobbit stil, med hvad der nu er at gøre det med.

Som enkelte må have set i sidste sæson, er der hundeslædekoldt i vildmarken, hvorfor det også er vigtigt at forberede sig på kulde og de andre heftige kræfter naturens råder over.

Denne gang skulle der – som eksempel – blive tale om en masse oversvømmelser, der må formodes at appellere til de sommerhus ejer-seere der netop har haft det problem med deres AirBnB forretning.

Læs også  Aller prioriterer levende billeder

Ellers skulle der være garanti for de sædvanlige udfordringer som sult, ensomheden og naturligvis det problem at de fleste jo “bliver stemt hjem”, på et eller andet tidspunkt.

Der kan jo kun være en vinder.

Årets deltagere, kommer i den forbindelse fra alle dele af landet, og er – som tidligere godt fordelt rent aldersmæssigt.

De yngste er i starten af 20erne mens den ældste ser ud til at være 49 år.

“Alene i vildmarken” er med andre ord tilbage i fin form, hvor den skal til at kæmpe med TV2s crime aften, forside fruer og strøgvagter.

Uden at vi er helt sikre, gætter vi på at “Alene i vildmarken” overtager det slot “Løvens Hule” har varetaget de sidste 2 måneder.