Discovery løb med OL kvalifikationsturneringer i håndbold

Folk der stadig ikke har fået skiftet YouSee ud med en anden udbyder, der også tilbyder Discovery og Eurosport, ender – i værste fald – med ikke at kunne se, når Discovery viser de mange IHF Olympiske kvalifikationsturneringer, der bliver spillet her i landet, frem til de Olympiske Lege 2020.

Som vi forstår det, bliver der også spillet en masse i Sverige, Norge og Finland, hvorfor dem der vil også kan se disse kampe.

I bedste stil, bliver det hele sendt på Dplay og Eurosport-kanalerne, hvilket – endnu en gang – ser ud til at understrege at Discovery for alvor er ved at køre deres streamtjeneste i position til fremtidens ændrede forbrugervaner.

Den nye sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark, Christian Thye glæder sig i hvert fald.

Han siger:

 -Vi glæder os til at vise i alt seks dages intense kvalifikationskampe på dame- og herresiden. Det her handler om pladser ved OL til sommer, så spillerne kommer til at give alt, hvad de har, for at komme med. Vi viser også håndboldturneringerne under sommerens OL på Dplay og vores sportskanaler, så det er en rigtig god opvarmning inden det går løs til sommer, slutter han.

Derfor vil alle Dplay og Eurosport kunder kunne se med, og – forresten – blive hængende når sommerens Olympiske Lege, fortsætter hos samme udbyder, der jo også sender en god del af alt det andet, mange må formodes at glæde sig til.

Læs også  Viaplay mangedobler investeringerne

 Andrew Georgiou, Formand, Eurosport og Global Sports Rights & Sports Marketing Solutions, der har solgt kampene til Discovery siger:

 -Fans kan allerede i dag nyde hundredvis af timers action med Olympiske sportsgrene på Eurosport-netværket hele året. At vise de Olympiske kvalifikationsturneringer er endnu et skridt på vejen i Eurosports og Discoverys Olympiske rejse, starter han og fortsætter.

 -Vi vil levere de mest innovative og dybdegående digitale Olympiske Lege nogensinde til entusiaster i hele Europa. Vi er stolte af at være det eneste sted, hvor seerne kan se hvert minut af hver sportsgren med alle atleter, på den måde og det tidspunkt, seerne ønsker det, slutter han.

De turneringer som seerne derfor kan se frem til, er “tre IHF Kvindernes Olympiske Kvalifikationsturneringer”, der bliver spillet fra den 20.-22. marts i Spanien, Ungarn og Montenegro. 

Det bliver også muligt at se De tre IHF Mændendes Olympiske Kvalifikationsturneringer der bliver spillet i Norge, Frankrig og Tyskland fra 17.-19. april.

Her lidt datoer, til dem der allerede vil have det hele skrevet ind i kalenderen:

Kvinder

20-22 marts i Lliria, Spanien – Spanien, Sverige, Senegal og Argentina

20-22 marts i Gyor, Ungarn – Rusland, Serbien, Kazakhstan og Ungarn

20-22 marts i Podgorica, Montenegro – Norge, Montenegro, Rumænien og Thailand

Mænd

17-19 april i Trondheim, Norge – Norge, Brasilien, Chile og Sydkorea

Læs også  HBO Max kommer

17-19 april i Paris, Frankrig – Frankrig, Kroatien, Tunesien og Portugal

17-19 april i Berlin, Tyskland – Tyskland, Sverige, Slovenien og Algeriet

Discoverys har som vi forstår det alle rettigheder til alt IOC.

En aftale der startede i 2015 og som foreløbig er forlænget frem til og med de Olympiske Lege i Paris i 2024.