Ny 12 ind 1U SMPTE fiber Camera Patchbay

Bittree skulle efter sigende mene at det “fra nu af” er muligt at investere i deres nye SMPTE Camera Hybrid Patchbay.

Og det er det sikkert også.

Det eneste problem i den forbindelse er at du såmænd ikke kan finde enheden på deres site, hvor det er muligt at investere i alt muligt andet.

Typisk også i patchbay “branchen”.

Uanset dette, så er nyheden på vej, og vil blive vist frem, hvor dem der har brug for hurtig adgang til en “12 kamera patchbay”, får muligheden engang efter NAB2020.

Enheden, der – naturligvis -ikke har et produktnummer, er – indtil videre – en, The SMPTE Camera Hybrid Patchbay, der som pointeret ikke eksisterer på producentens site.

Rent teknisk skulle der være tale om en ny SMPTE godkendt/”godkendbar” patchbay, hvor der kan monteres 12 kameraer forudsat at de er udstyret med en fiberforbindelse.

Ikke overraskende er enheden født til OB vogne, og lignende miljøer, hvor det tit går hurtigt, specielt når produktionen “ændres”, uden forudgående aftale.

Her er denne – nye – SMPTE Camera Hybrid Patchbay smart, da den ikke fylder meget, og derfor kan placeres inde i vognen og fordi den er udstyret med Dual ST, LC, eller SC stik/forbindelser.

Er du bange for at strømmen ryger, er den udstyret med fire store kontakter, der giver plads til 2-16 AWG og 2-24 AWG AUX (data) forbindelser.

Læs også  Nu hvor alle vil op på scenen igen

Det hele kan så ellers forbindes med Bittrees E3 “connector”, hvilket alt i alt betyder at der er tale om en SMPTE-311 compliant enhed, der – naturligvis – kan tåle regn og lidt til.

Den er – selv om at planen er at den skal monteret inde i bilen – IP67 rated.

Den lille størrelse, burde være relevant i mindre biler, på stadions der “går fiber”, eller i studier, der har brug for at være lidt “mobile”, for eksempel fordi der ikke kan produceres før en OB vogn kigger forbi.

Bryan Carpenter, Senior Sales Consultant, Bittree siger:

 -Fibre-based systems are becoming more and more popular with 4K-driven productions because they allow for more bandwidth and longer cable runs, starter han og fortsætter.

 -Nobody in the industry can match the 12-position form factor density of our SMPTE Camera Hybrid Patchbay, fortsætter han.

 -We’re also the first company to use expanded beam technology on the optical connection for this type of patchbay, which is a big advantage for our customers because there’s no maintenance, slutter han.

Som pointeret har vi ikke kunne finde mere information om nyheden på producentens site her.

Et gæt er at der snart kommer nyt op om enheden.

Formodentligt når vi kommer lidt tættere på NAB2020

Læs også  Nye Cartoni stativer

Indtil videre kan du læse videre her.

Vi ved ikke om der findes en dansk forhandler. Gør det det, er det måske Danmon, som du kommer hen til her.