Telecam nu en del af NewTek NDI

Der er – formodentligt – ikke meget at skrive om Telecam Technology Co.,Ltd, ud over at det – ser ud til at være – et Hong Kong/Shenzhen baseret firma, der producerer – igen et gæt – ekstremt budget venlige PTZ hoveder, der – vist nok – ( i topmodellerne ) indeholder en Sony 12MP CMOS, og som så ellers bliver lysfølsomme, ser smallere og andet, ganske som hos andre producenter.

Telecam er ikke desto mindre nu en del af The NewTek NDI alliance, hvilket betyder at det – burde være muligt – at montere et Telecam PTZ kamera på eksisterende NDI PTZ systemer, eller etablere tilsvarende.

Vi bliver nødt til at gentage at vi – stort set – intet har kunne finde om denne virksomhed, ud over at de altså nu supporterer NDI, via en LinkedIn annoncering.

Priser, og hvor du overhovedet kunne tænkes at få fingre i PTZ kameraer fra denne producent, overlader vi til Google og dig.

Sikkert skulle det dog være at de nyeste Telecam PTZ kamereaer kan alt fra PoE til NDI over IP.

Og nu hvor markedet – som altid – er helt eller delvist styret af budgetter, der hele tiden bliver mindre, kan der vel ingen tvivl herske om at vi sikkert også snart kommer til at se PTZ løsninger fra denne producent ude i produktionen.

Læs også  Creative Technology valgte Kairos

Vil du vide mere om dem, er de – mere eller mindre – kun aktive på Linkedin og på et site, der ikke rigtigt er blevet opdateret siden i 2018.

Her LinkedIn

Her site

De er endeligt også aktive på Facebook, hvor det ser ud til at du kan få forbindelse til fabrikken i Shenzhen