Nyt rådgivnings firma

Hvis i står foran at investere alt fra et par hundrede tusind, til – en del mere – er er Video People en ny mulighed.

Noget tyder nemlig på at der er kommet en ny virksomhed på markedet for “rådgivning og support”, ganske som de også kan hjælpe til i forhold til nyt udstyr samt løsninger til Film, TV og live streaming. 

Produktionsmiljøet kan med andre ord se frem til endnu en “forhandler”, der – vel sagtens – har mere fokus på support end på salg.

Bag det hele finder du Mathias Nielsen og Mads Bolding, der begge tidligere har været til at finde på Stjernholm & Co.

Et sted de må have forladt, da de nu i stedet er at finde i Video People der ser ud til at bo i Albertslund.

Mathias Nielsen forklarer:

 -Video People er for kunder, der kan se idéen i, at gøre det man er god til og så lade andre gøre det samme, for at kunne arbejde mere effektivt, starter han og fortsætter.

 -Vi tilbyder rådgivning omkring køb af grej, konsulentopgaver, installation, projektering, bygning af custom løsninger til live streaming, undervisning og support af eksisterende løsninger pr. løs-time eller klippekort. En time med os kan hurtigt blive det ti-dobbelte værd i sidste ende, slutter han.

Læs også  RTVE viser 8K på DVB-T2

Mens Mathias Nielsen har fået titlen direktør, er Mads Bolding såkaldt projektleder i Video People.  

Han glæder sig også til at komme igang, og siger:

 -For nogle kunder kan det være svært at gennemskue, hvor man skal starte. I en tid hvor alt kan købes overalt er der brug for kompetent rådgivning, så man køber den rigtige løsning første gang. Vi har let ved at sætte os ind i, hvad der skal til da vi selv har siddet på den anden side af bordet, slutter han,.

Begge herrer, der nu kaster sig ud i egen butik, er pænt unge.

Mens Mathias Nielsen blot er 24 år, er Mads Bolding 35 år.

Det til trods har de begge været forbi mange omgange af “design, integration og support” af professionel video storage og infrastruktur til alt fra mediehuse til film, TV og post produktions huse.

Du kan læse mere om Video People på deres nye site her

Og som med de fleste kan du også læse mere på Facebook og LinkedIn

Synes du at de skal have en mail er det også en mulighed. Du fanger dem på deres fornavn +videopeople.dk, altså  Mathias og Mads