CNN har råd til godt gear

Nu hvor CNN ser ud til at være ved at bygge sig en ny “London facility”, der skulle gå/er gået i luften, her i marts måned, er det vel på sin plads at tjekke ud om de – også – er gået robot, eller stadig har mennesker i studiet.

Og nej, de har for længst fyret menneskerne.

Til gengæld er der ingen smalle steder i forhold til robotter.

I deres nye facilitet i London har de sågar valgt lidt high end gear fra Vinten, der helt sikker er galde for valgt at deres robot løsninger, så studiet er frisk og oplagt i døgnets 24 timer.

Konkret skulle valget være faldet på et par Vinten FH-155 robotic/manual hoveder, der altså kan betjenes af mennesker, når det er relevant, suppleret med et par FP-188+ robotic/manual pedestals samt tilhørende FE-165 elevation enheder.

Det er med andre ord lidt af et drømme set up, der – med garanti – sørger for at studiet vitterligt fungerer og at ture kan programmeres og opgraderes, nærmest “on the fly”.

Alternativt kan det hele opereres af mennesker, hvis der skulle opstå situationer hvor det er sådan det skal være.

CNN, er i den forbindelse allerede pænt aktive i London.

Det nye sted derfor bygget til de mange medarbejder, der – efter sigende – skulle være i omegnen af 1000 styks der – dog også – hjælper til på HBO og HBO Europe.

Læs også  Panasonic på vej med 50K lumen laserprojektor

Det hele er det til trods flyttet ind 116.500 m2 hos WarnerMedia, der enten er moderselskab til CNN, eller blot en del af samme koncern.

Det hele befinder sig så ellers på en fin adresse, nemlig Old Street i det centrae London, hvor CNN har suppleret op med et 110 procent IP baseret produktions apparat, der efterlever SMPTE ST 2110.

I bedste – amerikanske stil – er London et “mirror” af Hudson Yards broadcast center i New York City, der – også “bare” – er at “lokalt kontor”.

Som vi forstår det, har The CNN Newsroom allerede været i luften, live, tilbage i februar.

Dette dog blot for et kort øjeblik, da en af værterne Max Foster, blot lige skulle teste om han havde det godt foran de nye fine robotter.

CNN Newsroom, dækker Europa, Mellemøsten og Afrika fra studiet.

Skulle du drømme om at investere i hoveder og hjul der – problemfrit – kan kaste rundt med 85 kilo tunge kamera set op med en ordentlig prompter og en stor Box optik – der kan ud balanceres – kan du læse videre her.