Tid til Bendtner og Philine

Folk der ikke er på fornavn ( efternavn ) med Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff, ved det sikkert ikke.

Men disse to mennesker er det hotteste, på alt fra røde løbere til – nu – TV serier.

Derfor kan faste seere af Dplay nu se og opleve “Bendtner & Philine” i hvad Discovery kalder for en “hudløs ærlig reportageserie”, hvor parret blandt andet kommer ind på deres stormende forelskelse og de mange “op- og nedture”.

Det hele har bedst af alt, nu hvor mange har et par uger til overs, premiere idag alene på Dplay, hvor du ydermere kan opleve deres “”luksuriøse livsstil”, der inkluderer “eksotiske rejser og dyre biler”.

Reportageserien skulle ydermere komme ind bag “de perfekte Instagram-billeder”, hvorfor denne serie ikke er “en poleret glansbilledefortælling”, “helt uden filter”.

Pil Gundelach Brandstrup, der er programdirektør siger:

 -Danskerne har i mange år fulgt Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff på og uden for banen. Derfor er vi enormt beærede over, at vi nu kan vise et glimt af parrets hverdag bag facaden. Fra starten af har de haft et ønske om at vise en anden side af dem selv, og det er netop det, som seerne får i denne serie, slutter hun og bliver suppleret af Nicklas Bendtner.

Læs også  Peter Madsens True Crime på Dplay og Kanal 5

Han siger:

 -Vi overvejede længe, om vores forhold var stærkt nok til at klare al den opmærksomhed, der selvfølgelig følger med, når man siger ja til at lade et kamerahold komme helt tæt på. Vi var godt klar over, at det ikke ville blive en glansbilledefortælling med os som hovedpersoner. Men det har vi heller aldrig været interesseret i, starter han og fortsætter.

 -Både Philine og jeg er vant til at være i mediernes søgelys. Der bliver skrevet mange historier om os, og vi oplever ofte, at det kun er den halve sandhed, der kommer frem. Det er en kæmpe del af vores liv at have det sjovt i hinandens selskab, og selvom vi kan være både uvenner og skændtes højlydt, så har vi en kemi og en intern humor, som vi er stolte af og gerne vil vise frem for hele Danmark, da den i meget høj grad definerer, hvem vi er som par og som individer, slutter han.

Noget Philine ikke er uenig i.

Hun siger:

 -Jeg er altid blevet opdraget med, at “den der lever stille, lever godt”, men det er bare ikke en reel mulighed, når man er det par, vi er. Derfor kom vi frem til, at vi lige så godt kunne tage bladet fra munden og fortælle vores egen historie i stedet for at lade sladderbladene gøre det. Vi vil gerne mane nogle af de klicheer og fordomme, der altid vil være om en fodboldspiller og hans modelkæreste, til jorden. Og så vil vi give seerne et indblik i den sjove, kantede og til tider svære kærlighed, der altid vil være grundstenen i vores forhold, slutter hun.

Læs også  Dplay åbner i Benelux

Som pointeret er der premiere idag, og det er – vel sagtens – muligt at streame hele serien fra idag.