TV2 lover ny dramatik hver søndag

Der kan efterhånden ingen tvivl herske om hvem der fører på dramafronten.

Bevares.

Der findes stadig danskere der ser DRs drama.

Altså så længe at der ikke lige bliver sendt en solskins serie, eller en folkekær ditto serie på TV2.

Noget størrelsen derfor har planer om fra omkring nu.

Dermed bliver DRs TV serier, sådan lidt alene, da flertallet af dem der har deres TV tændt, søndag og en del andre dage, hellere vil se “Sommerdahl”, med Peter Mygind i hovedrollen, eller “Rita” eller “Sygeplejeskolen” eller “Minkavlerne”, der alle er en del af et nyt “strategisk tiltag” på TV2, der handler om “et stærkt løfte til danskerne”.

Nemlig at ( nye ) “Danske serier ( vil være til at finde ) på TV2 Play. Nye afsnit hver søndag. Hele året”, som TV skriver det.

Som vi forstår det, betyder det at de serier, som rigtigt mange gerne vil se, nu får premiere på TV2 Play om søndagen, uanset hvornår de bliver sendt på TV.

Programdirektør, Lotte Lindegaard, forklarer:

 -Alle de største aktører på streamingmarkedet investerer massivt i fiktion, som er tjenesternes stærkeste kort. TV2 Play er det sted, hvor man kan se samtlige af vores serier og afsnit – nu altså med fast premieredag på nye afsnit hver søndag, uanset hvornår en serie sendes på de lineære kanaler. Hos TV2 ønsker vi at give vores mange brugere en god vane med at se ny, dansk fiktion hver søndag i 52 uger om året. Vi tror, at dette ikke alene vil være et godt tilbud, men også et vigtigt og stærkt konkurrenceparameter for TV2 Play, starter hun og fortsætter.

Læs også  Nent på vej med serien Kin

 -Vi er midt i en afgørende digital transformation, hvor vi accelerer udviklingen på TV2 Play. Det er baggrunden for, at vi øger investeringerne i dansk fiktion, som er en genre, der klarer sig godt på vores traditionelle kanaler og også i høj grad leverer varen på TV2 Play, slutter hun.

Dermed kan de omkring 600.000 kunder denne tjeneste har, se frem til mindst 52 nye serieafsnit om året.

Indtil videre ser det dog ud til at kunderne må vente på forårets premierer da “Badehotellet” jo netop er kørt færdig.

Omvendt er “Sommerdahl” jo startet, så måske det er denne serie seerne kan finde på tjenesten på søndage, for tiden.

Senere kommer “Efterforskningen”, “Alfa”  ( der tidligere havde arbejdstitlen “Grow” ), samt nye sæsoner af “Rita”, “Sygeplejeskolen” og “Minkavlerne”.

TV2 har i den forbindelse løftet sløret for at de vil investere hele 20 procent i dansk fiktion om året.

Her en promo for tiltaget.