Corona betyder flere nyheder

TV2 News har netop indgået en aftale med TDC, Stofa, Boxer TV samt Waoo, Telia og Altibox, der betyder at der – potentielt – er omkring 700.000 flere husstande, der kan se med, når News breaker den ene corona nyhed efter den anden.

Normalt er det ellers kun folk der allerede har købt adgang, der kan se med.

Sådan er det bare ikke, nu mens corona hersker over alt.

Nyhedsdirektør, Mikkel Hertz glæder sig over de mange nye seere og siger:

 -Jeg husker ikke en situation, hvor TV2s public service-rolle i forhold til nyhedsdækning har været mere væsentlig, end tilfældet er lige nu. Og jeg er stolt over, hvad vi leverer morgen, middag og aften, starter han og fortæller at Rigspolitichefen lørdag var til at se på News.

Han forklarede, fortsætter Mikkel Hertz:

 -Han anbefalede bekymrede borgere at holde øje med den information, medierne giver. Det understreger blot den særlige rolle, vi har, og som vi tager dybt alvorligt: At holde danskerne orienteret, så godt som overhovedet muligt, i den helt usædvanlige situation, Danmark befinder sig i, slutter han.

Kanalen, der burde være ude – i en gratis version – hos stort set alle andre distributører, i løbet af mandagen, sender så ellers “Spørg om Corona”, hver dag, hvor bekymrede borgere – og andre – kan få sidste nyt om “Corona-situationen”, som TV2 videre skriver det.

Læs også  Ingen gider se reklamerne

Som vi forstår det, bliver der både sendt corona-programmer på News morgen og aften, konkret klokken 7.30-7.55 og igen klokken 19.23, lige efter “19 Nyhederne”.

Folk der ikke kan få nok nyt om den amerikanske præsident, kan ydermere opleve “Verden ifølge Trump”, der er en daglig opdatering på #45, samt “Danmark og Corona”, der er et andet format om Corona, med Anne Vig som interviewer.

Her er der en “gæst i studiet”, der “taler om den politiske eller samfundsmæssige betydning af Covid-19-sygdommen i Danmark”.

På onsdage er der “Lippert”, hvor der såmænd også er en “af ugens mest aktuelle personer i forbindelse med Corona-situationen”, på besøg.

Torsdage sender kanalen “Business Class”, der i denne corona tid bliver til “Business og Corona-krisen”.

Gæt selv hvad det format handler o.

Slutteligt er der på fredage “Verden og Corona”, der “sætter fokus på smitteudbredelsen i landene omkring os og på, hvordan andre lande bekæmper smittespredning og håndterer krisen”.