Nyt sports format helt uden sport

Super apropos kalder Discovery deres nye sportsprogram for “Mens vi venter”, da planen er at sende “et sportsprogram mens vi venter”.

Som de skriver det, er der i øjeblikket “rigtig mange sportshungrende danskere der i disse dage kigger forgæves efter deres foretrukne live spor”.

Derfor er Discovery nu på vej med med “en række nye programmer på Dplay”, der er tænkt som formater der “skal gøre ventetiden lidt lettere”.

Og nu hvor der ikke sker det vilde ude på banerne, mødes “en række af Discoverys bedste værter og kommentatorer”, for at tale om situationen på alle hverdage og lørdage frem til den 30. marts, måske længere.

Dermed ser noget ud til at pege på at de lokale “sports broadcasterne” nu har været i tænkeboks og der opfundet sportsformater der end ikke kræver sport.

Julian Passarge har taget billederne i det nye studie

I stedet kan seere se frem til “røverhistorier, kåringer, skjulte talenter, debatter og meget mere”, når de dagligt ser med på Dplay.

Søren Klæstrup, der er ledende redaktionschef hos Discovery Networks Danmark, siger:

 -Vi ved, at der sidder rigtig mange danskere derude og venter på, at deres favoritsport kommer tilbage på skærmen. Vores ambition er kort sagt at give brugerne masser af god underholdning, mens vi kæmper os igennem denne ekstraordinære tid, starter han og fortsætter.

Læs også  DR dropper nu og her - lidt

 -“Mens vi venter” tager derfor fat i den aktuelle corona pandemi, men er i lige så høj grad et stærkt tilbud til vores brugere, der hungrer efter al sport. Så vi glæder os til at vise masser af nyt kvalitetsindhold i de kommende uger.

Blandt de værter seerne kan se frem til, er derfor Mette Cornelius, Zak Egholm og Simon Egeskov der skifter som hovedvært.

Da der er plads til flere ved bordet, kigger en række af de såkaldte Discovery profilerede eksperter som Lars Jacobsen, Mikkel Bischoff, Morten Bruun, Brian Holm, Thomas Bay og andre også forbi.

Fokus er – ikke overraskende – opdateringer i forhold til de sportsrettigheder hele Discoveryv råder over, hvilket er netop så meget at det sagtens kunne gå hen og blive både sjovt og relevant TV, for dem der interesserer sig meget for sport.

Discovery lover at supplere med “sammendrag fra en række ikoniske fodboldkampe” samt “en række programmer om de største sportsoplevelser”.

Som eksempel nævner de at sportshungrende kan se frem til at gense “Danmarks vej til ( det nu corona udsatte ) EM, FCK’s mesterskab i 2018/2019 og FC Midtjyllands mesterskab i 2017/2018.

Det hele starter – vel sagtens – idag, klokken 16 på Dplay og Eurosport.dk.

Er du til flow TV, bliver det sågar også muligt at se med på Eurosport 2

Læs også  Indhold skal fordoble vækst