Så røg Photokina også

Hvis du gik og håbede på at Photokina 2020 blev til noget, nu hvor CP+ blev aflyst tidligere på året, er her desværre dårligt nyt.

Photokina 2020, der ellers var planlagt til 27. til 30. maj 2020 er netop blevet aflyst.

Det betyder – i princippet – at alle store producenter af fotografi udstyr ikke har en messe at vise deres nyheder frem på i år.

Heldigvis for os, betyder det så at vi heller ikke ser de mange lækre nyheder der, og derfor får kilder i lommen.

Photokina, der – de sidste par år – har lavet om på tiderne, og som nu er nået til at de kun afholder en messe hvert andet år, tager radikalt fat i den forbindelse.

Næste Photokina bliver således først i maj 2022, hvilket ærligt talt er så langt ude i fremtiden, at man kunne blive helt bange for at denne begivenhed bliver helt glemt.

Desværre sætter lukningen af Photokina 2020 et par kedelige ting på plads.

Folk der er forsigtige og som derfor ikke ønsker at hænge med budgettet på et arrangement der alligevel ikke bliver til noget, er nu tæt på at aflyse alt frem til juni, som i dette tilfælde.

Da det jo også betyder at event branchnen, hotellerne, restauranterne og turismen som helhed bliver ramt, står store dele af verdens “underholdsnings industri” foran en heftig deroute.

Læs også  Status over et par nye US streamere

Tilbage på Photokina siger Kai Hillebrandt, Chairman of the Photo Industry Association, Photoindustrie-Verband e.V. (PIV), der står bag arrangementet:

 -It goes without saying that PIV completely stands behind the decision taken by Koelnmesse to cancel photokina 2020. The health of exhibitors and visitors is top priority at the moment. As the conceptual sponsor of photokina, we will do our utmost to assist the Koelnmesse with the planning of the next edition of photokina, slutter han.

Vil du vide mere om Photokina er det muligt at følge med i løbende opdateringer frem til maj 2022 på blandt andet Facebook, her.

www.facebook.com/photokina