DR ændrer aftenfladen

Skulle det fortsat være enkelte der ikke har bemærket at programfladerne på de store kanaler har ændret sig, tager DR1 i aften hul på “nutiden”, med heftige ændringer af hvad de sender om aftenen.

DR1 skifter nemlig ( lidt mere ) fokus, til at dække udviklingen af corona problemet, sådan lidt generelt.

Det bliver således muligt at se “Lægens Bord” og “Ultra Nyt” samt “Danmark derhjemme”, hver eneste aften fra nu af og frem til ( at der er udviklet en vaccine ?)

Det hele starter idag, hvor både “den tidlige aftenflade” på DR1, og det meste af resten af fladen fokuserer – om muligt – endnu mere på corona.

Som eksempel kan dem der vil se med, glæde sig til Mark Stokholm, der ( hver aften ) “byder velkommen til”, “Danmark derhjemme”, der som enkelte må kunne gætte det, handler om hvad der sker, når en hel befolkning pludselig bliver hjemme i stedet for at gå på arbejde.

Ændringerne betyder daglige opdateringer med eksperter i studiet

Før han går i luften, er der dog plads til blandt andet “TV-Avisen” og “Vores Vejr”, der bliver sendt klokken 18.30 og – næsten – en time frem, til 19.25, hvor Mark Stokholm altså tager hul på “Danmark derhjemme”.

Blandt de mange oplevelser seerne der kigger med, står foran, er de hele 60 “lokalkorrespondenter”, der – som du må have gættet det – er “noget andet -korrespondenter”, der “er sendt hjem”, hvorfor de nu er blevet til “lokale -korrespondenter”

Læs også  Nent Group køber Rugby World Cup 2019

Alt sammen noget som Mark Stokholm garanteret forklarer bedre her i aften.

Ellers er der som pointeret også “Lægens Bord” i særudgaver, hvor der er fokus på corona.

Noget som “Ultra Nyt”, der som vi har været inde på det, er flyttet ind på DR1, også vil have fokus på.

Det hele ( både “Danmark derhjemme” og “Ultra Nyt” ) ser ud til at blive lidt mere “interaktivt”, da planerne blandt andet skulle handle om at “seerne kan fortælle, hvilke udfordringer de har, og det bliver i høj grad de andre seeres gode erfaringer og historier, som hjælper med at løse problemerne”.

Mark Stokholm, får desværre ikke lov til at være vært, hver eneste aften.

Der skal – oplagt nok – også være plads til andre værter og “de bedste eksperter på området”, der kommer til at “supplere med fakta, råd og regler”.

De omtalte 60 “lokalkorrespondenter”, der – super overraskende – er at finde “rundt omkring i hele landet” kommer til at levere indhold via blandt andet DR1s Facebookside, der fortsat vil “tage udgangspunkt i de emner og spørgsmål, der optager flest”.

Ser du med i aften kan du derfor se frem til følgende programændringer:

18.30: “TV-Avisen” og “Vores vejr”

19.05: “Lægens bord”

19.25: “Danmark derhjemme”

19.50: “Ultra Nyt”

Læs også  DR storhitter hos de unge

Resten af aftenen ligner – vist nok – sig selv.